Δεικτικός ο Μπάγεβιτς, «άρρωστος» ο Κάμπος, καταγγελίες του βοηθού του
Ο Πάολο Κάμπος... αδιαθέτησε, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς «κάρφωσε» με το βαμβάκι και ο βοηθός του Βραζιλιάνου τεχνικού κ. Ηλιόπουλος υποστήριξε ότι προπηλακίσθηκε. Κοινός παρονομαστής όλων ήταν η διαιτησία του Κουκουλάκη, αφού και οι δύο ομάδες είχαν παράπονα.
Ο Πάολο Κάμπος… αδιαθέτησε, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς «κάρφωσε» με το βαμβάκι και ο βοηθός του Βραζιλιάνου τεχνικού κ. Ηλιόπουλος υποστήριξεότι προπηλακίσθηκε. Κοινός παρονομαστής όλων ήταν η διαιτησία τουΚουκουλάκη, αφού και οι δύο ομάδες είχαν παράπονα.
Οι «κίτρινοι» θεωρούν ότι ο διαιτητής επέτρεψε στον Ατρόμητο να παίξει σκληρά έως και αντιαθλητικά σε αρκετές περιπτώσεις, καθώς επίσης και να κάνει καθυστερήσεις από το 10ο λεπτό της συνάντησης. Ο Ατρόμητος αμφισβητεί το πέναλτι που δόθηκε στον Ολιβέιρα.
Ο Πάολο Κάμπος παρότι έδειξε ευδιάθετος όταν τελείωσε το παιχνίδι, στη συνέντευξη Τύπου δεν παρευρέθη. Τον εκπροσώπησε ο βοηθός του κ. Ηλιόπουλος, ο οποίος είπε ότι «ο κ. Κάμπος είναι αδιάθετος και δεν μπορεί να έρθει. Θέλω να πω ότι περιμέναμε καλύτερη διαιτησία από τον κ. Κουκουλάκη, αλλά είδαμε πόσο σωστός ήταν. Όχι έξι, αλλά και 16 λεπτά να παίζαμε ακόμη, μόνο έτσι θα δεχόταν γκολ ο Ατρόμητος. Είδατε όλοι τον τρόπο με τον οποίο έχασε η ομάδα μου» είπε αρχικώς.
«Το μόνο που κατάφερε ο διαιτητής είναι να γεμίσει το γήπεδο του Περιστερίου. Ερχόμενος στη συνέντευξη Τύπου με προπηλάκισαν και με έβριζαν» προσέθεσε οΗλιόπουλος και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να δεχθείερωτήσεις.
Από την πλευρά του, οΝτούσαν Μπάγεβιτς εμμέσως πλην σαφώς κατέκρινε τη τακτική του Ατρομήτου.
«Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν αντίπαλο. Αυτό νομίζουν ότι κάνει κάνει καλό στην ομάδα τους κι αυτό κάνουν. Εμείς δεν πρέπει να πέσουμε στη παγίδα, αλλά να έχουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι»είπε ο «Ντούσκο» στέλνοντας τα μηνύματά του. Αναφερόμενος στο παιχνίδι υποστήριξε:
«Θεωρώ ότι είχαμε τον έλεγχο από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Κάναμε 3-4 ευκαιρίες τις οποίες αν αξιοποιούσαμε θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Επί της ουσίας, ήταν δυνατό, με πολλά φάουλ και καθυστερήσεις. Για μας, τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, ακολουθεί το δεύτερο σε δύο εβδομάδες και συνεχίζουμε».
Ο προπονητής του Αρη εκτίμησε ότι οΑτρόμητος«ήταν διαφορετικός. Από τη στιγμή που προχώρησε σε αλλαγή στη τεχνική ηγεσία, ήταν λογικό ο νέος προπονητής να βάλει τα δικά του στοιχεία».
Σε ερώτηση για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μεταξύ των παικτών, επανέλαβε ότι «δεν πρέπει να πέφτουμε σε παγίδες. Αυτά είναι αστεία πράγματα και σε μένα δεν αρέσουν».
Μάλιστα αποκάλυψε ότι είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει τον Παπάζογλου:
«Είναι αλήθεια ότι ήθελα να τον χρησιμοποιήσω, από τη στιγμή που ήταν εντάξει. Βλέποντας όμως τη σκληρότητα του παιχνιδιού το μετάνιωσα».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Μάντσεστερ Σίτι θριάμβευσε με 3-0 στο Λονδίνο επί της Τσέλσι, μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ έχοντας παιχνίδι λιγότερο και στις 19/4 υποδέχεται την Άρσεναλ σε «τελικό»
Τέσσερις δανεικοί και ένας παίκτης με οψιόν για να μείνει στο Κορωπί: Ρενάτο, Λαφόν, Τσάβες, Ερνάντεθ και Σισοκό απασχολούν τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.