Όπλα και πυρομαχικά εντόπισε η ΥΠΕΕ σε νυχτερινό κέντρο στου Ψυρρή
Για άλλα πήγαν, άλλα βρήκαν τα μέλη κλιμακίου της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην περιοχή του Ψυρρή. Κατόπιν ελέγχου στο χώρο, για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι λειτουργεί παρανόμως, βρέθηκαν όπλα και πυρομαχικά.
Για άλλα πήγαν, άλλα βρήκαν τα μέλη κλιμακίου της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην περιοχή του Ψυρρή. Κατόπιν ελέγχου στο χώρο, για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι λεοτουργεί παρανόμως, βρέθηκαν όπλα και πυρομαχικά.
Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι κλιμάκιο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων πραγματοποίησε έλεγχο σε κέντρο διασκέδασης, για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι λειτουργεί χωρίς άδεια έναρξης λειτουργίας.
Σε αποθηκευτικό χώρο του καταστήματος βρέθηκαν ένα αυτόματο πιστόλι μάρκας Skorpio, το οποίο έφερε γεμιστήρα με εννέα σφαίρες των εννέα χιλιοστών και ένα πιστόλι μάρκας Springfield Armory, το οποίο έφερε γεμιστήρα με δέκα σφαίρες των 45 χιλιοστών.
Επίσης, το κλιμάκιο της ΥΠΕΕ ανακάλυψε 50 σφαίρες των 45 χιλιοστών, καθώς και έναν πυροκροτητή και εξαρτήματα όπως τηλεχειριστήριο με κεραία, πομπό και δέκτη, ο οποίος έφερε μαγνήτη.
Κλιμάκιο του Τμήματος Εκρηκτικών (ΤΕΕΜ) της Ελληνικής Αστυνομίας με πυροτεχνουργό, που κλήθηκε στο σημείο, διαπίστωσε ότι τα παραπάνω αποτελούν μέρη τηλεχειριζόμενου εκρηκτικού μηχανισμού.
Ο 50χρονος υπεύθυνος του καταστήματος, κάτοικος Αγίου Δημητρίου, συνελήφθη, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης. Η υπόθεση ερευνάται.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.