Πέντε τριήμερα κόντρα σε τρεις αντιπάλους η Ελλάδα για την Ευρωλίγκα
Με πέντε τουρνουά θα γίνουν εφέτος τα προκριματικά της Ευρωλίγκα, λόγω των περιορισμένων ημερομηνιών εξαιτίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στην Αυστρία και την Ελβετία. Η Ελλάδα θα παίξει στον ίδιο όμιλο με την Ολλανδία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Σλοβακία και την Πορτογαλία.
Με πέντε τουρνουά θα γίνουν εφέτος τα προκριματικά της Ευρωλίγκα, λόγω των περιορισμένων ημερομηνιών εξαιτίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στην Αυστρία και την Ελβετία.
Η Ελλάδα θα παίξει στον ίδιο όμιλο με την Ολλανδία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Σλοβακία και την Πορτογαλία, ενώ στον άλλο παίζουν οι Γερμανία, Τουρκία, Σλοβενία, Αυστρία, Λευκορωσία.
Τα τουρνουά
14,15, 16 Ιουνίου (Σλοβακία): Ελλάδα, Μ. Βρετανία, Ολλανδία, Σλοβακία (ρεπό η Πορτογαλία)
20, 21, 22 Ιουνίου (Ελλάδα): Ελλάδα, Πορτογαλία, Ολλανδία, Σλοβακία (ρεπό η Μ. Βρετανία)
28, 29, 30 Ιουνίου (Μ. Βρετανία): Ελλάδα, Πορτογαλία, Μ. Βρετανία, Σλοβακία (ρεπό η Ολλανδία)
4,5,6 Ιουλίου (Ολλανδία): Σλοβακία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Μ . Βρετανία (ρεπό η Ελλάδα)
11, 12, 13 Ιουλίου (Πορτογαλία): Πορτογαλία, Ελλάδα, Ολλανδία, Μ. Βρετανία (ρεπό η Σλοβακία)
Στο φαιναλ φορ που θα γίνει 19-20 Ιουλίου στην Τουρκία ή στην Ολλανδία προκρίνεται ο πρώτος κάθε ομίλου, η διοργανώτρια και ο καλύτερος δεύτερος των ομίλων
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.