Ο Μάθις λύτρωσε τον Εργοτέλη με «χρυσό» βαθμό ισοπαλίας
Συγκλονιστικό ματς έγινε στο Παγκρήτιο, με τον Εργοτέλη και την Καλαμαριά να μοιράζονται βαθμούς στο 2-2, το οποίο διαμορφώθηκε με το γκολ του Μάθις στο 92! Οι γηπεδούχοι έως το 82 ήταν πίσω στο σκορ με 2-0...
89
Συγκλονιστικό ματς έγινε στο Παγκρήτιο, με τον Εργοτέλη και την Καλαμαριά να μοιράζονται βαθμούς στο 2-2, το οποίο διαμορφώθηκε με το γκολ του Μάθις στο 92!
Οποιος περίμενε πως στο Παγκρήτιο θα «έπεφταν κορμιά» μεταξύ του Εργοτέλη και του Απόλλωνα Καλαμαριάς, μιας και αμφότερες οι ομάδες ήθελαν μόνο τη νίκη, διαψεύστηκαν, καθώς στο πρώτο μισάωρο του αγώνα δεν καταγράφηκε ούτε μια φάση μπροστά στις δύο εστίες, παρά μόνο ένα σουτ από την κάθε ομάδα.
Τελικά στο 35`ο Μπρίτο έσπασε τη μονοτονία του αγώνα κάνοντας το 1-0 για την Καλαμαριά, χωρίς όμως το γκολ αυτό να βελτιώσει την ποιότητα του αγώνα. Οι γηπεδούχοι στο 39` ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Κοιλιάρα από τον Μπρίτο.
Η Καλαμαριά μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 55` με τον Μπάρκογλου, με την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου να έχει παραδώσει, ανεξήγητα, πνεύμα, καθώς παρότι ήταν πίσω στο σκορ από το ημίχρονο στην ουσία δεν έκανε κάτι για να αλλάξει την εις βάρος της κατάσταση.
Φαίνεται όμως πως το 0-2 λειτούργησε σαν καμπανάκι για τους παίκτες του Εργοτέλη που σιγά σιγά γίνονταν πιεστικοί και οι προσπάθειες τους καρποφότησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αρχικά στο 82` ο Βακουφτσής μείωσε σε 2-1 και στο δεύτερο λεπτό τν καθυστερήσεων ο Κλιντ Μάθις που είχε περάσει αλλαγή πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης!
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Μιλάντιν (76΄ Μάθις), Κορδονούρης, Χίμπλινγκερ, Κένεντι, Γραμμόζης, Τάσιτς (72΄ Φραγκουλάκης), Μελισσάς (59΄ Μπουντιμίρ), Κοιλιάρας, Βακουφτσής, Ογκουνσότο.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Κόβατς, Μουράφσκι, Κόλτσης, Σαρακατσάνος, Μπρίτο (76΄ Σπυριδάκης), Γαλανόπουλος, Παπαδόπουλος, Ουέλινγκτον, Ζαπρόπουλος (58΄ Σίκοφ), Χετεμάι (72΄ Κοντοδήμος), Μπάρκογλου.
* Ο Απόλλων Καλαμαριάς δήλωσε 16άδα στο φύλλο αγώνα, επειδή οι Φαβάλι, Καραλιόπουλος, που μετείχαν στη 18άδα, ήταν τιμωρημένοι στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, το οποίο όμως είναι ως μη γενόμενο (αφού θα επαναληφθεί), και οι άνθρωποι του συλλόγου φοβήθηκαν μήπως παραμένει η ποινή των δύο παικτών, οπότε η χρησιμοποίησή τους θα μπορούσε να επιφέρει ενστάσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,www.sport.gr
- Νίκησε την Ισπανία η Ελλάδα και περιμένει…
- Μπλόσομγκεϊμ: «Εξαιρετικός ο Μπαρτζώκας, MVP ο Βεζένκοφ» – Τι είπε για Αταμάν και Final 4
- Αποθέωση Γκουαρδιόλα για τον Σερκί: «Από τους πιο ταλαντούχους που έχω δει»
- Βατούτιν: «Έτοιμη να επιστρέψει στη Euroleague η ΤΣΣΚΑ, αλλά…»
- Ο Βέλντε πέτυχε γκολάρα και πανηγύρισε πάνω σε… κορμό δέντρου (vid)
- Πίτερς και Πάπας ξεκίνησαν από νωρίς να σουβλίζουν αρνί (pic)
- Η τελευταία μέρα της regular season του ΝΒΑ: Μεγάλα παιχνίδια για το καλύτερο πλασάρισμα
- Προελαύνει για το πρωτάθλημα στη Σαουδική Αραβία η Αλ-Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)









































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.04 – 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/POSTER_3-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442