Και ο Πάντος παραμένει Πειραιώτης, σειρά έχει ο Στολτίδης
Στον Ολυμπιακό παραμένει έως το 2010 ο Τάσος Πάντος, ο οποίος συμφώνησε την τρίτη να επεκτείνει για ακόμη δύο χρόνια τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους». Έτσι, έγινε ο τέταρτος παίκτης που ανανεώνει τη συμφωνία του με τους πρωταθλητές, ενώ την Τετάρτη θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ ο Στολτίδης.
66
Στον Ολυμπιακό παραμένει έως το 2010 ο Τάσος Πάντος, ο οποίος συμφώνησε την τρίτη να επεκτείνει για ακόμη δύο χρόνια τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους», η οποία ολοκληρωνόταν το προσεχές καλοκαίρι.
Έτσι, έγινε ο τέταρτος παίκτης που ανανεώνει τη συμφωνία του με τους πρωταθλητές, μετά τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, τον Αντώνη Νικοπολίδη και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Πλέον, εκκρεμεί μόνο η υπόθεση του Ιεροκλή Στολτίδη, ο οποίος θα μεταβεί την Τετάρτη στα γραφεία της ΠΑΕ για να διαπραγματευθεί την επέκταση του συμβολαίου του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μια στροφή πριν το τέλος: Οι πιθανότεροι αντίπαλοι για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στα play offs της Euroleague
- Οι πασχαλινές ευχές του Ροντινέι από τις Σπέτσες (pic)
- Νίκησε την Ισπανία η Ελλάδα και περιμένει… (vids)
- Μπλόσομγκεϊμ: «Εξαιρετικός ο Μπαρτζώκας, MVP ο Βεζένκοφ» – Τι είπε για Αταμάν και Final 4
- Αποθέωση Γκουαρδιόλα για τον Σερκί: «Από τους πιο ταλαντούχους που έχω δει»
- Βατούτιν: «Έτοιμη να επιστρέψει στη Euroleague η ΤΣΣΚΑ, αλλά…»
- Ο Βέλντε πέτυχε γκολάρα και πανηγύρισε πάνω σε… κορμό δέντρου (vid)
- Πίτερς και Πάπας ξεκίνησαν από νωρίς να σουβλίζουν αρνί (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)























































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.04 – 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/POSTER_3-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442