Εξελίξεις στο γηπεδικό της ΑΕΚ μετά την απόφαση αξιοποίησης της περιοχής του ΟΔΔΥ
Στη στροφή για την τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Την Τετάρτη συνεδρίασε η αξιοποίηση, με τη μέθοδο των Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, τριών ακινήτων του ΗΣΑΠ καθώς και του ακινήτου του ΟΔΔΥ στη Μαγουλέζα.
Στη στροφή για την τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Την Τετάρτη συνεδρίασε η Διυπουργική Επιτροπή για τις ΔΕΚΟ και – μεταξύ άλλων – αποφάσισε την αξιοποίηση, με τη μέθοδο των Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα του ακινήτου του ΟΔΔΥ στη Μαγουλέζα, όπως και τριών ακινήτων του ΗΣΑΠ.
Η εξέλιξη επισφραγίζει το μνημόνιο που είχαν υπογράψει ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης με τον πρόεδρο της ΑΕΚ Ντέμη Νικολαΐδη για την αξιοποίηση της έκτασης του ΟΔΔΥ και παράλληλα δείχνει ότι το φλέγον αυτό ζήτημα βρίσκεται κοντά στην οριστική επίλυσή του.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.