Αναστάτωση στα διεθνή χρηματιστήρια λόγω της δολοφονίας Μπούτο
Μεγάλη πτώση σημείωσε την Παρασκευή στο άνοιγμα ο χρηματιστηριακός δείκτης του Λονδίνου, με απώλειες 36,80 μονάδες. Σημαντικός ο αντίκτυπος από τη δολοφονία της Μπεναζίρ Μπούτο στο Πακιστάν. Πτώση, αλλά μικρότερη, σημειώθηκε σε Παρίσι και Φρανκφούρτη.
Μεγάλη πτώση σημείωσε την Παρασκευή στο άνοιγμα ο χρηματιστηριακός δείκτης του Λονδίνου. Σημαντικός ο αντίκτυπος από τη δολοφονία της Μπεναζίρ Μπούτο στο Πακιστάν. Πτώση, αλλά μικρότερη, σημειώθηκε σε Παρίσι και Φρανκφούρτη.
Με πτώση κατά 36,80 μονάδες άνοιξε την Παρασκευή ο δείκτης FTSE στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, ο οποίος διαμορφώθηκε στις 6.461 μονάδες.
Στο Παρίσι, ο δείκτης CAC 40 υποχώρησε κατά 0,57% και διαμορφώθηκε στις 5.595,19 μονάδες.
Στη Φρανκφούρτη, ο δείκτης DAX σημείωσε πτώση κατά 0,34% και διαμορφώθηκε με τις πρώτες συναλλαγές στις 8.010,89 μονάδες.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.