Ο Παναθηναϊκός άντεξε μέχρι τέλους στην πίεση του Ολυμπιακού και πήρε τη νίκη με 81-77 στο πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της χρονιάς, που έγινε στο ΟΑΚΑ. Νωρίτερα την Κυριακή, ο Αρης με οδηγό τον Μάσεϊ επικράτησε της ΑΕΚ με 76-60.
Με την ιστορική ποινή των 13 αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Εστεμπάν Αντράνδα από την πειθαρχική επιτροπή της ισπανικής ομοσπονδίας μετά τη μπουνιά που έριξε στον Χόρχε Πουλίδο της Ουέσκα.
«Ντρίμπλα» ή ειλικρινή απάντηση; Ο Κάρλο Αντσελότι απάντησε αυθόρμητα σε δύο οπαδούς της Εθνικής Βραζιλίας για το αν θα καλέσει στο προσεχές Μουντιάλ τον Νεϊμάρ.
Ο Λανουά τον βαθμολόγησε στο Conferece League, ενώ ο Πορτογάλος παραδέχθηκε ότι έχει κόντρα με τον Σότσα μετά από ματς Champions League! Ο Σότσα σφύριξε πολλά ντέρμπι στην Ιταλία