Ο Γκριρ δηλώνει ότι δεν κοιμήθηκε την ημέρα που συμφώνησε με τον Ολυμπιακό
Ο δρόμος για τη μεταγραφή του Λιν Γκριρ στον Ολυμπιακό άνοιξε. Οι Μπακς κατέθεσαν την αίτηση προκειμένου ο Αμερικανός να μείνει ελεύθερος και ο 28χρονος πλέι μέικερ αναμένεται να υπογράψει την Τετάρτη το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά. Ο ίδιος ο Γκριρ τόνισε πως «το βράδυ που δέχθηκε την προσφορά του Ολυμπιακού δεν κοιμήθηκα».
Ο δρόμος για τη μεταγραφή του Λιν Γκριρ στον Ολυμπιακό άνοιξε. Οι Μπακς, όπως ανακοίνωσαν μέσω του επίσημουδικτυακού τους τόπου, κατέθεσαν την αίτηση προκειμένου ο Αμερικανός να μείνει ελεύθερος.
«Μία από τις ανησυχίες μου ήταν ότι ο ρόλος μου στους Μπακς δεν επρόκειτο να αλλάξει. Τουλάχιστον, αυτή την εντύπωση μού έδωσαν οι Μπακς και νομίζω ότι πλέον έχω μια νέα ευκαιρία στην καριέρα μου, για να παίξω όσο πιο καλά μπορώ για τη νέα μου ομάδα» είπε.
Ο Γκριρ μίλησε σε εφημερίδα του Μιλγουόκι για την πρόταση των «ερυθρόλευκων» καιτόνισε πως δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση του Ολυμπιακού, παρότι δεν ήταν εύκολο να φύγει από το Μιλγουόκι:
«Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός ήθελε τον Μπελ και τον Γιασικεβίτσιους και όταν δεν μπόρεσε να τους πάρει τηλεφώνησε στον ατζέντη μου. Ηταν δύσκολο να αφήσω το Μιλγουόκι, αλλά με τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν έπρεπε να κάνω αυτή την κίνηση. Το βράδυ που δέχθηκα την προσφορά του Ολυμπιακού δεν κοιμήθηκα. Επρέπε να το πάρω το συμβόλαιο».
Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως βρήκαν τον πλέι μέικερ που αναζητούσαν και η ανακοίνωση της μεταγραφής του αναμένεται το αργότερο έως την Παρασκευή.
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ για τα ημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ για τα play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν καλεσμένος σε podcast και εξήγησε ότι ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο επιλέγει τον δεύτερο γιατί μαζί του ταυτίζεται περισσότερο.