Συλλεκτικό νόμισμα των 2 ευρώ για την 50ή επέτειο από τη Συνθήκη της Ρώμης
Ένα νέο νόμισμα των 2 ευρώ θα κοπεί σε 55 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλη τη ζώνη του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος για την 50η επέτειο από τη Συνθήκη της Ρώμης (25 Μαρτίου 1957), με την οποία ιδρύθηκε η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (ΕΟΚ).
Ένα νέο νόμισμα των 2 ευρώ θα κοπεί σε 55 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλη τη ζώνη του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος για την 50η επέτειο από τη Συνθήκη της Ρώμης, με την οποία ιδρύθηκε η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (ΕΟΚ).
Το νέο νόμισμα θα είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει στην ευρωζώνη με την ίδια παράσταση στην πλευρά στην οποία το κάθε κράτος-μέλος έβαζε μία δική του.
Η παράσταση θα αναφέρεται στη Συνθήκη της Ρώμης, που υπεγράφη στις 25 Μαρτίου του 1957, και η επιγραφή θα είναι στη γλώσσα κάθε χώρας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας