«Βόμβα μεγατόνων» από τη Λαμία, 3-0 τον Ολυμπιακό και πέρασε στον τελικό
Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών στο Κύπελλο Ελλάδας των ανδρών σημειώθηκε την Παρασκευή στο κλειστό γυμναστήριο «Δ.Τόφαλος» της Πάτρας. Θύτης της έκπληξης η Λαμία και θύμα ο Ολυμπιακός, που γνώρισε την ήττα με 3-0 στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης. Η ομάδα της Φθιώτιδας θα αντιμετωπίσει στον τελικό το νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Ηρακλή και Παναθηναϊκό.
Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών στο Κύπελλο Ελλάδας των ανδρών σημειώθηκε την Παρασκευή στο κλειστό γυμναστήριο «Δ.Τόφαλος» της Πάτρας.
Θύτης της έκπληξης η Λαμία και θύμα ο Ολυμπιακός, που γνώρισε την ήττα με 3-0 στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.
Έτσι, η ομάδα της Φθιώτιδας προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει το νικητή της συνάντησης που έπεται, ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Παναθηναϊκό.
Η Λαμία επέβαλε το ρυθμό της σε όλη τη διάρκεια του ματς απέναντι σε έναν αγωνιστικά αγνώριστο αντίπαλο, ο οποίος μόλις πριν από μερικές εβδομάδες την είχε νικήσει άνετα (3-0) με τη «μισή» ομάδα, μιας και τότε έλειπαν αρκετοί «ερυθρόλευκοι» παίκτες λόγω τραυματισμών.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τελικός του επί κοντω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πολωνίας με τον Εμμανουήλ Καραλή να έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον το αργυρό μετάλλιο.
Νίκη διπλής σημασίας πέτυχε η Μύκονος Betsson μέσα στο Μαρούσι με 103-94, κάνοντας σπουδαίο βήμα για την παραμονή της. Σε δύσκολη θέση πλέον οι Αμαρουσιώτες.
«Ερυθρόλευκο» ρεσιτάλ από τις γυναίκες του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη, συνέτριψαν με 19-3 τη Ντουναουϊβάρος και ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους στον Α΄ όμιλο του Champions League στην 1η θέση!
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας