Έμοιαζε με ντέρμπι, αλλά τελικά δεν ήταν. Στον αγώνα ανάμεσα στις δύο αήττητες ομάδες του Β ομίλου, η Αγκόλα πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στη σαφώς ανώτερη Ισπανία, ωστόσο ηττήθηκε τελικά με το τιμητικό 93-83. Ο αγώνας κρίθηκε ουσιαστικά στην α περίοδο, όταν οι Ίβηρες προηγήθηκαν με 25-12 και έκτοτε απλώς συντηρούσαν τη διαφορά, που κάποια στιγμή έφτασε και στους 19 πόντους. Εκπληκτικός και πάλι ο Γκασόλ με 28 πόντους.
Έμοιαζε με ντέρμπι, αλλά τελικά δεν ήταν. Στον αγώνα ανάμεσα στις δύο αήττητες ομάδες του Β ομίλου, η Αγκόλα πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στη σαφώς ανώτερη Ισπανία, ωστόσο ηττήθηκε τελικά με το τιμητικό 93-83. Ο αγώνας κρίθηκε ουσιαστικά στην α περίοδο, όταν οι Ίβηρες προηγήθηκαν με 25-12 και έκτοτε απλώς συντηρούσαν τη διαφορά, που κάποια στιγμή έφτασε και στους 19 πόντους.
Με τη νίκη της αυτή η Ισπανία εξασφάλισε την πρώτη θέση του Β ομίλου, ενώ η αφρικανική ομάδα έδειξε ότι μόνο τυχαίές δεν ήταν οι τρεις νίκες που έχει πετύχει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.
Οι Ισπανοί ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά 13 πόντων μετά το πρώτο δεκάλεπτο (25-12). Από εκεί και πέρα όμως, η Ανκόλα κατάφερε να βρει επιθετικές λύσεις και να μείνει μέσα στο παιχνίδι. Οι Αφρικανοί προσπάθησαν να απειλήσουν τους «φούριας ρόχας», ωστόσο δεν κατάφεραν να περιορίσουν τον Πάου Γκασόλ.
Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο β ημίχρονο, όπου, παρά την πολύ καλή εμφάνιση της Αγκόλας, ουσιαστικά η Ισπανία δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γκασόλ με 28 πόντους, ενώ για την Αγκόλα 24 πόντους είχε ο Γκόμες.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Απότομα έληξε η συνέντευξη Τύπου του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά το Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις 86-74, όταν ο Λιθουανός τεχνικός έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού μετά από ερώτηση που δέχθηκε.