Με τη νίκη θα τιμήσουμε τη μνήμη των πεσόντων, δηλώνει ο Μπους για το Ιράκ
Ο Αμερικανός πρόεδρος, αντιμέτωπος με αντιπολεμικούς διαδηλωτές έξω από το αγρόκτημά του στο Τέξας , υποστήριξε ότι ο καλύτερος τρόπος για να τιμηθεί η μνήμη των πεσόντων στρατιωτών στο Ιράκ είναι να κερδίσουν οι ΗΠΑ τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους, αντιμέτωπος με αντιπολεμικούς διαδηλωτές έξω από το αγρόκτημά του στο Κρόουφορντ του Τέξας εδώ και δέκα ημέρες,υποστήριξε το Σάββατο ότι ο καλύτερος τρόπος για να τιμηθεί η μνήμη των πεσόντων στρατιωτών στο Ιράκ είναι να κερδίσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.
«Πρέπει να ολοκληρώσουμε το καθήκον για το οποίο οι στρατιώτες μας έδωσαν τη ζωή τους και να τιμήσουμε τη θυσία τους διεκπεραιώνοντας την αποστολή στο Ιράκ» δήλωσε ο Μπους στο εβδομαδιαίο ραδιοφωνικό του μήνυμα από το Κρόουφορντ, όπου περνά τις διακοπές του.
«Οι στρατιώτες μας γνωρίζουν ότι αν δεν αντιμετωπίσουμε αυτούς τους διαβολικούς ανθρώπους στο εξωτερικό, θα πρέπει να τους πολεμήσουμε μια μέρα στις πόλεις και στους δρόμους μας. Γνωρίζουν ότι η ασφάλεια του κάθε Αμερικανού διακυβεύεται σε αυτόν τον πόλεμο τον οποίο ξέρουν ότι θα νικήσουμε» είπε.
Στη διάρκεια των διακοπών του, ο Μπους έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος με αντιπολεμικούς διαδηλωτές που έχουν κατασκηνώσει έξω από το ράντσο του. Επικεφαλής των διαδηλωτών ήταν μέχρι την περασμένη Πέμπτη η 48χρονη Σίντι Σίχαν, ο γιός της οποίας σκοτώθηκε στο Ιράκ τον Απρίλιο του 2004.
Η 48χρονη αμερικανίδα που έγινε σύμβολο του αντιπολεμικού κινήματος στην Αμερική επέστρεψε προσωρινά την Πέμπτη στο σπίτι της στην Καλιφόρνια λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας