Δύο τραυματίες και τρεις καμένες μοτοσικλέτες σε επεισόδια οπαδών στη Β.Σοφίας
Τρεις καμένες μοτοσικλέτες, μία τέταρτη που εκλάπη και ο τραυματισμός δύο νεαρών που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών είναι ο απολογισμός επεισοδίων που σημειώθηκαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.
Τρεις καμένες μοτοσικλέτες, μία τέταρτη που εκλάπη και ο τραυματισμός δύο νεαρών που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών είναι ο απολογισμός επεισοδίων που σημειώθηκαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ομάδα νεαρών φιλάθλων που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες κατευθύνονταν από το Ολυμπιακό Στάδιο μέσω Κηφισίας στη Βασιλίσσης Σοφίας, όταν, απέναντι από το Ιπποκράτειο, δέχθηκαν απρόσμενη επίθεση από άλλους φιλάθλους, που ήταν κρυμμένοι στο εκεί αλσύλλιο.
Οι δράστες άρχισαν να πετούν πέτρες, ξύλα και μολότοφ εναντίον των νεαρών που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες και μάλιστα μία ομάδα πέντε νεαρών, πριν εγκαταλείψουν τα θύματά τους, έκλεψαν και μία μοτοσικλέτα. Ακολούθησε επέμβαση ισχυρών δυνάμεων της Αστυνομίας, αλλά οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση από τα γύρω στενά.
Στην περιοχή μετά τις 9 το βράδυ επικράτησε η ηρεμία και τίποτα δεν θύμιζε τη σύρραξη που είχε προηγηθεί.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας