Μετά από τρεις ημέρες ο ΠΑΟΚ έκανε προπόνηση την Κυριακή σε ανοιχτό γήπεδο. Εν τω μεταξύ, η διοίκηση της ΠΑΕ ετοιμάζεται για την πρώτη γενική συνέλευση μετά την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, που θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου.
Μετά από τρεις ημέρες ο ΠΑΟΚ έκανε προπόνηση την Κυριακή σε ανοιχτό γήπεδο.
Το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε εκπαιδευτικό δίτερμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Απουσίασαν οι διεθνείς Γαρπόζης και Γιασεμή που είναι με την εθνική Κύπρου, και οι Σαλπιγγίδης, Καρυπίδης που είναι με την Ολυμπιακή ομάδα.
Στη Νιγηρία επέστρεψε και ο Ιφεάνι Ουντέζε με την εθνική της χώρας του, από όπου αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να φθάσει στην Θεσσαλονίκη, είναι αμφίβολη όμως η συμμετοχή του στον αγώνα της Ξάνθης.
Πέραν όλων αυτών, ο Αγγελος Αναστασιάδης έχει μόνο ένα πρόβλημα, με την περίπτωση του Λάμπρου Βαγγελή που κάνει προπόνηση μόνος του για προληπτικούς λόγους.
Στο μεταξύ, η διοίκηση της ΠΑΕ ετοιμάζεται για την πρώτη γενική συνέλευση μετά την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, που θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου, με αντικείμενο την έγκριση του ισολογισμού.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά