Με πρόστιμα τιμωρήθηκαν ΠΑΟ και Παρτιζάν στην Euroleague
Με χρηματικές ποινές τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής της Euroleague την Παρτιζάν και τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν με 3.000 ευρώ, λόγω ρίψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο από φιλάθλους τους στον αγώνα με τη Σιένα.
Με χρηματικές ποινές τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής της Euroleague, ο Πορτογάλος Χοσέ Μανουέλ Μεϊρίμ την Παρτιζάν και τον Παναθηναϊκό.
Η ομάδα του Βελιγραδίου καλείται να πληρώσει πρόστιμο 6.500 ευρώ για παραβάσεις κατά τη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα με την Ορτέζ γιατί φίλαθλοί της έριξαν αντικείμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ ακολούθησαν το σπάσιμο της πόρτας των αποδυτηρίων των διαιτητών, αλλά και υβριστικά σχόλια προς τους άρχοντες του ματς.
Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 3000 ευρώ, λόγω ρίψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο από φιλάθλους του, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Σιένα, στο κλειστό των Πατησίων.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά