Αγώνας ανθρωπιάς για την εθνική ποδοσφαίρου στις 23 Δεκεμβρίου
Φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα δώσει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στις 23 Δεκεμβρίου στη Δράμα (15:00), εναντίον ενός μικτού συγκροτήματος που θα αποτελείται από παίκτες του Πανσερραϊκού, της Δράμας και της Καβάλας.
26
Φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα δώσει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στις 23 Δεκεμβρίου στη Δράμα (15:00), εναντίον ενός μικτού συγκροτήματος που θα αποτελείται από παίκτες του Πανσερραϊκού, της Δράμας και της Καβάλας (κάθε ομάδα θα διαθέσει από επτά ποδοσφαιριστές της).
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ότο Ρεχάγκελ, επέλεξε για το συγκεριμένο παιχνίδι τους: Νικοπολίδη, Κατεργιαννάκη, Βενετίδη, Γεωργιάδη, Καφέ, Σεϊταρίδη, Φύσσα, Μπασινά, Λάκη, Καψή, Κατσουράνη, Ζαγοράκη, Τσιάρτα, Νταμπίζα, Καραγκούνη, Δέλλα, Νικολαΐδη και Βρύζα, ενώ στην αποστολή θα συμπεριληφθεί και ο Παρασκευάς Αντζας, εφόσον επιστρέψει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 0-0: Πολύτιμος βαθμός για την ομάδα του Μαυροπάνου
- Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το δεύτερο Youth League της ιστορίας της (vid)
- Φασούλα: «Πολύ μεγάλη η ευκαιρία που μου έδωσαν οι Βάλκιρις στο WNBA» (vid)
- «Βόμβα» του Ρικάρντο Πατρέζε για τον Φερστάπεν
- Έκλεισε τα 54 ο Ριβάλντο: «Ευχαριστώ τον Θεό για όλες τις ευλογίες που έχει προσφέρει στη ζωή μου»
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ
- Ο Μεντιλίμπαρ, όπως τον βλέπουν οι δικοί του άνθρωποι…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442