Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παραιτήθηκε από την ηγεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Γιάννης Γούμενος

Παραιτήθηκε από την ηγεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Γιάννης Γούμενος

Την παραίτηση του από την ηγεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπέβαλε τη Δευτέρα ο προσωρινός πρόεδρος της, Γιάννης Γούμενος, μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που τον καθιστά έκπτωτο από το αξίωμά του.

30

Την παραίτηση του από την ηγεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπέβαλε τη Δευτέρα ο προσωρινός πρόεδρος της, Γιάννης Γούμενος, μετά την απόφαση της ΕΕΑ που τον καθιστά έκπτωτο από το αξίωμά του.

Στην επιστολή παραίτησής του, ο κ. Γούμενος σημειώνει: «Από τις πρώτες κιόλας μέρες της θητείας μας κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που είχαν γίνει ήδη ιδιαίτερα πιεστικά από την αδιαφορία του μεγαλομετόχου αλλά και την αδυναμία των προηγουμένων διοικήσεων να τα αντιμετωπίσουν.

» Έτσι καταφέραμε να λάβουμε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το αναγκαίο πιστοποιητικό για τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της Α Εθνικής κατηγορίας, να ρυθμίσουμε τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της εταιρείας, συνεισφέροντας από τα ίδια διαθέσιμά μας, καταφέραμε να επαναφέρουμε την ηρεμία στην ομάδα αλλά και να αρχίσουμε μια σημαντική προσπάθεια για την ανανέωση των συμβολαίων των παικτών μας, προκειμένου να αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις κατά την επικείμενη μεταγραφική περίοδο.

» Εκτιμώ πάντως πως το σημαντικότερο που καταφέραμε να πετύχουμε είναι η αποκατάσταση της χαμένης αξιοπιστίας της ομάδας μας στη συνείδηση του κόσμου της, των παικτών, του προπονητή και του υπόλοιπου δυναμικού της, στη
συνείδηση των αρμοδίων αρχών αλλά και ολόκληρου του φίλαθλου κόσμου.

» Στην προσπάθεια αυτή σημαντική υπήρξε η συνδρομή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, παρά το γεγονός ότι απόντες ήταν αυτοί που τυπικά και ουσιαστικά όφειλαν να δώσουν το δικό τους παρόν. Νομίζω πως δικαιούμαστε να είμαστε (και είμαστε) ικανοποιημένοι για τα αποτελέσματα της προσπάθειάς μας αυτής. Μιας προσπάθειας που ακόμα βρίσκεται
σε εξέλιξη.

» Με τη χρονική αυτή στιγμή συνέπεσε η γνωστή απόφαση της ΕΕΑ. Σέβομαι τις αποφάσεις της πολιτείας και των αρμοδίων αρχών της. Δεν προτίθεμαι να αναμένω την τυπική τους εκτέλεση ούτε όμως και να τις προσβάλω. Έτσι, βρίσκομαι στην όχι ευχάριστη θέση να υποβάλλω την παραίτησή μου από Πρόεδρος και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

» Παράλληλα όμως νοιώθω την υποχρέωση να σας εκφράσω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου για την πολύτιμη συνεργασία και ουσιαστική συμβολή σας στην κοινή, συνεχή, μακρά και επίπονη προσπάθειά μας.»


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Ο «Superman» Ποντένσε έκλεισε εισιτήριο για τις 25 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός όμως θέλει Ευρώπη στις… 25 Σεπτέμβρη (vids)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανάγκασε τη Λεωφόρο να υποκλιθεί στο ταλέντο του και έκανε ήδη μια… δουλειά για τον Ολυμπιακό. Αλλά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024