Χρηματικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ επέβαλε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός το αθλητικό δικαστήριο
Με πρόστιμο 3.000 ευρώ τιμώρησε το αθλητικό δικαστήριο την ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη ρήψη δύο φωτοβολίδων και ενός αντικειμένου από τους οπαδούς της κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, στο κλειστό των Ανω Λιοσίων.
Με πρόστιμο 3.000 ευρώ τιμώρησε το αθλητικό δικαστήριο την ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη ρήψη δύο φωτοβολίδων και ενός αντικειμένου από τους οπαδούς της κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, την 1η Οκτωβρίου στο κλειστό των Ανω Λιοσίων.
Επιπλέον, η αθλητικός δικαστής Γαρυφαλλιά Σταματελοπούλου-Χαραλαμπίδου επέπληξε εγγράφως την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ για τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών της προς τον καλαθοσφαιριστή της ΚΑΕ Απόλλων Π., Βασίλη Κικίλια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Ο Χουάν Ντίαθ, προπονητής και πρώην βοηθός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ανέλυσε τον προπονητή του Ολυμπιακού και ουσιαστικά εξήγησε πολλά από όσα έχουμε δει και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε, από τον προπονητή και τον άνθρωπο Μέντι.
Οι παίκτες που φιγουράρουν στην 10άδα των σημαντικότερων στατιστικών κατηγοριών μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Euroleague. Βεζένκοφ, Μιλουτίνοφ, Κεντρικ Ναν, αλλά και Μάικ Τζέιμς φιγουράρουν στις περισσότερες.