Σε λειτουργία από τον Σεπτέμβριο το Αττικό Νοσοκομείο στο Χαϊδάρι
Αθήνα: Στα μέσα Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει, όπως όλα δείχνουν, το Αττικό Νοσοκομείο στο Χαϊδάρι. Τη βεβαιότητα για αυτό εκφράζει και ο υπουργός Υγείας Κώστας Στεφανής, σε συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία τη Δευτέρα.
Αθήνα: Στα μέσα Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει, όπως όλα δείχνουν, το Αττικό Νοσοκομείο στο Χαϊδάρι. Τη βεβαιότητα για αυτό εκφράζει και ο υπουργός Υγείας Κώστας Στεφανής, σε συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία τη Δευτέρα.
Το νέο νοσοκομείο θα αναπτύξει, συνολικά, 700 κλίνες, καλύπτοντας όλες τις βασικές ειδικότητες, ενώ από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσουν οι πρώτες 250-300 κλίνες του, με πανεπιστημιακούς ιατρούς, αλλά και του ΕΣΥ.
«Το Αττικό Νοσοκομείο θα είναι σε θέση να παρέχει υψηλού επιπέδου φροντίδα υγείας σε όλους τους ασθενείς» δηλώνει ο κ. Στεφανής, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι το νοσοκομείο θα μπορεί να ενταχθεί σε επικουρική εφημερία έως το τέλος του χρόνου.
Η μετεγκατάσταση και εγκατάσταση 12 κλινικών έχει ήδη αρχίσει και μέσα στο καλοκαίρι θα έχει οριστικοποιηθεί και ποιες άλλες κλινικές θα εγκατασταθούν εκεί.
Έως το τέλος Σεπτεμβρίου υπολογίζεται ότι θα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο 70 πανεπιστημιακοί ιατροί, 60 ιατροί του ΕΣΥ και περίπου 100 ειδικευόμενοι, ενώ το νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό αναμένεται ότι θα φτάσει τα 500 άτομα.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας