Κοινή επιτροπή για τη διαχείριση των υπηρεσιών Υγείας σε ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΟΠΑΔ
Αθήνα: Η σύσταση συντονιστικής επιτροπής για τη διαχείριση των υπηρεσιών Υγείας των τεσσάρων μεγάλων ασφαλιστικών ταμείων της χώρας (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΟΠΑΔ) αποφασίστηκε τη Μ.Δευτέρα σε σύσκεψη των υπουργών Οικονομίας Νίκου Χριστοδουλάκη, Εργασίας Δημήτρη Ρέππα και Υγείας Κώστα Στεφανή.
Αθήνα: Η σύσταση συντονιστικής επιτροπής για τη διαχείριση των υπηρεσιών Υγείας των τεσσάρων μεγάλων ασφαλιστικών ταμείων της χώρας (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΟΠΑΔ) αποφασίστηκε τη Μ.Δευτέρα σε σύσκεψη των υπουργών Οικονομίας Νίκου Χριστοδουλάκη, Εργασίας Δημήτρη Ρέππα και Υγείας Κώστα Στεφανή.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι αρμόδιοι υφυπουργοί καθώς και οι διοικητές των ασφαλιστικών ταμείων.
Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις που έκαναν μετά τη σύσκεψη οι υπουργοί, η επιτροπή, που θα προεδρεύεται από τον υφυπουργό Εργασίας Ροβέρτο Σπυρόπουλο, θα πρέπει να αξιοποιήσει το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο και να συντονίσει τη δράση των ασφαλιστικών ταμείων, ώστε να υπάρξει συντονισμός στη ζήτηση υπηρεσιών Υγείας από τα ασφαλιστικά ταμεία.
Στόχος είναι να υπάρξει εξορθολογισμός του συστήματος και να περιοριστεί η σπατάλη πόρων.
Τέλος, στη σύσκεψη αποφασίστηκε η εισαγωγή του γραμμικού κώδικα στις συσκευασίες των φαρμάκων ώστε να ελέγχεται καλύτερα η διακίνησή τους.
Πηγή: ΑΠΕ
health.in.gr
- Οι ΗΠΑ κλείνουν το γραφείο της DEA στη Δομινικανή Δημοκρατία εξαιτίας κατηγοριών για διαφθορά
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
- Βουτιά υπό το βάρος της τεχνητής νοημοσύνης στη Wall Street
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442