Φωτογραφίες «κλώνου» παρουσίασε η Clonaid- Εν αναμονή επιστημονικών αποδείξεων
Σάο Πάολο: Φωτογραφίες του τρίτου εκ των συνολικά πέντε παιδιών που ισχυρίζεται ότι έχει κλωνοποιήσει η Clonaid παρουσίασε για πρώτη φορά στο Σαο Πάολο της Βραζιλίας η επιστημονική διευθύντρια της στενά συνδεόμενης με τη σέκτα των ραελινών εταιρείας, Μπριζίτ Μπουασελιέ.
Σάο Πάολο: Φωτογραφίες του τρίτου εκ των συνολικά πέντε παιδιών που ισχυρίζεται ότι έχει κλωνοποιήσει η Clonaid παρουσίασε για πρώτη φορά στο Σαο Πάολο της Βραζιλίας η επιστημονική διευθύντρια της στενά συνδεόμενης με τη σέκτα των ραελινών εταιρείας, Μπριζίτ Μπουασελιέ.
Όπως μεταδίδει το Reuters, η Γαλλίδα επιστήμονας δήλωσε πως οι γονείς του κλώνου θα αποδείξουν σύντομα ότι το μωρό διαθέτει DNA ταυτόσημο με αυτό του μεγαλύτερου νεκρού παιδιού τους. Ωστόσο, η Clonaid έχει δεσμευτεί πολλάκις για την επιστημονική τεκμηρίωση των ισχυρισμών της, δίχως αυτή η δέσμευση να έχει μέχρι στιγμής τηρηθεί.
Το μωρό που απεικονίζεται στις φωτογραφίες βρίσκεται σε θερμοκοιτίδα και του μάτια του είναι δεμένα με επιδέσμους. Σύμφωνα με την Clonaid, το μωρό -το τρίτο που κατά τους ισχυρισμούς των ραελιανών γεννήθηκε με τη μέθοδο του κλωνισμού- έχει γεννηθεί στην Ιαπωνία.
Η παρουσίαση των φωτογραφιών αποτελεί το τελευταίο επεισόδιο σε ένα σίριαλ που η μεγαλύτερη μερίδα των επιστημόνων χαρακτηρίζει μία καλοστημένη απάτη προκειμένου να στραφούν τα φώτα της δημοσιότητας στη σέκτα των ραελιναών, η οποία υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι κατάγονται από εξωγήινους που ήλθαν στη Γη πριν από 25.000 χρόνια.
Η Μπριζίτ Μπουασελιέ βρίσκεται στη Βραζιλία για την προώθηση βιβλίων των ραελιανών με στόχο την οικονομική στήριξη του εγχειρήματος του αναπαραγωγικού κλωνισμού.
Όπως, δε, δήλωσε η ίδια στις προθέσεις Clonaid και ραελινών βρίσκεται η ίδρυση κλινικών για τον ανθρώπινο κλωνισμό σε κάθε ήπειρο. «Για τη Βόρεια και Νότια Αμερική θα μπορούσαμε να αναοίξουμε μία κλινική στην Καραΐβική, ωστόσο προτιμούμε τη Βραζιλία» ανέφερε.
health.in.gr
- «Αίμα στα καθίσματα,δόντια στο πάτωμα»: Άγριος καβγάς μεταξύ επιβατών σε πτήση από Τουρκία προς το Μάντσεστερ
- Αρχεία Έπσταϊν: Τι αποκαλύπτουν και τι κρύβουν τα μέιλ – Οι χρηματιστές, οι πολιτικοί, οι καλλιτέχνες
- Παούνοβιτς: «Πλεονέκτημα για την Ελλάδα η παρουσία του Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της»
- AI washing: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη γίνεται «πλυντήριο» μαζικών απολύσεων
- Ραδιόφωνο: Ζήτημα συγκινήσεως
- «Ο Έπσταϊν ήταν καλός άνθρωπος και εσύ τον σκότωσες» – Μπραντ Πιτ εναντίον Τομ Κρουζ, Χόλιγουντ εναντίον Κίνας για το Seedance 2.0
- Ο Λανουά (με ποιό δικαίωμα;) μίλησε για την επόμενη σεζόν…
- Ο φόβος για κατολίσθηση έκλεισε δρόμο του Δήμου Πύργου – Προληπτική εκκένωση δέκα κατοικιών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442