Formula 1: Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στο Sepang
Η σύγκρουση έξι μονοθεσίων στη δεύτερη στροφή του ιταλικού Grand Prix, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του πυροσβέστη Paolo Gislimberti, οδήγησε τους υπεύθυνους της πίστας Sepang της Μαλαισίας στη λήψη πρόσθετων προληπτικών μέτρων ασφαλείας, για το τελευταίο GP του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί εκεί στις 22 Οκτωβρίου .
Η σύγκρουση έξι μονοθεσίων στο Grand Prix Ιταλίας, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του πυροσβέστη Paolo Gislimberti, οδήγησε τους υπεύθυνους της πίστας Sepang της Μαλαισίας στη λήψη πρόσθετων προληπτικών μέτρων ασφαλείας, για το τελευταίο Grand Prix του πρωταθλήματος που θα παραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου.
Στο Sepang θα βρίσκονται σε ετοιμότητα 1.200 πυροσβέστες, ενώ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της πίστας, Azhar Ghazali, έχουν γίνει συστάσεις σε όλα τα μέλη των σωστικών συνεργείων να ακολουθούν κατά γράμμα τους κανονισμούς ασφαλείας.
«Ολα τα μέλη της ομάδας ασφαλείας ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να τηρούν τους κανονισμούς και να προσέχουν ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του αγώνα» δήλωσε ο A.Ghazali.
auto.in.gr
- Πως ο ύπνος επηρεάζει την άσκηση;
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της 25ης Μαρτίου
- Το μήνυμα του Τσιμίκα στον Σαλάχ: «Ένας αληθινός θρύλος που είχα την τύχη να αποκαλώ φίλο» (pic)
- 25η Μαρτίου: Στις 11:00 η στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα
- Το Φ hill Sessions επιστρέφει στην καρδιά της πόλης
- Η μάχη για το πλεονέκτημα έδρας στη Euroleague: Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για μια θέση στην 4άδα
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Επεκτείνεται σε 8 κλάδους πριν το Πάσχα
- Συνταγή: Μπακαλιάρος τηγανητός με σκορδαλιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442