Ποσοστό άνω του 51% των μετοχών της Rom Telecom περνά στον ΟΤΕ
Την πλειοψηφία των μετοχών της Rom Telecom σε ποσοστό υψηλότερο του 51% θα διαθέτει πλέον ο ΟΤΕ, καθώς το Υπουργικό Συμβούλιο της Ρουμανίας ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ρουμανικής εταιρείας κατά 243 εκατ. δολάρια.
Την πλειοψηφία των μετοχών της Rom Telecom σε ποσοστό υψηλότερο του 51% θα διαθέτει πλέον ο ΟΤΕ, καθώς την Πέμπτη το Υπουργικό Συμβούλιο της Ρουμανίας ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ρουμανικής εταιρείας κατά 243 εκατ. δολάρια.
Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα γίνει με εξαγορά μετοχών και κεφαλαιοποίηση χρεών, ενώ με βάση την παραπάνω απόφασή, το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ της ρουμανικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών και του ΟΤΕ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της πρώτης, βαδίζει πλέον σε οριστική λύση.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.