Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Έκτακτη γενική συνέλευση της ΔΕΗ για το δικαίωμα απόκτησης του 30% της ΔΕΠΑ

Έκτακτη γενική συνέλευση της ΔΕΗ για το δικαίωμα απόκτησης του 30% της ΔΕΠΑ

Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί η ΔEH τους μετόχους της στις 15 Nοεμβρίου, με στόχο να εγκριθούν οι διαδικασίες για την εξαγορά του 30% της ΔEΠA. Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνεται επίσης η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΔEH.

28

Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί η ΔEH τους μετόχους της στις 15 Nοεμβρίου, με στόχο να εγκριθούν οι διαδικασίες για την εξαγορά του 30% του μετοχικού κεφαλαίου της ΔEΠA.

Συγκεκριμένα, η γενική συνέλευση πρέπει να δώσει άδεια για την υπογραφή σύμβασης με το Δημόσιο για την παροχή στην ΔEH του δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς των μετοχών της ΔEΠA και να αποφασίσει να ξεκινήσει η ΔEH τις διαδικασίες για την άσκηση της οψιόν.

Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνεται επίσης η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΔEH με κεφαλαιοποίηση από την αναπροσαρμογή των παγίων και του ποσού που προέκυψε από τη μετατροπή του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας σε ευρώ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο