Το πρόβλημα με την παραγωγή αιολικής ενέργειας είναι γνωστό. Τι κάνουμε όταν δεν φυσάει;
Απάντηση: Τον μαζεύουμε και τον φυλάμε για αργότερα.
Μια παλιά γερμανική ιδέα που υλοποιήθηκε για πρώτη φορ
Το πρόβλημα με την παραγωγή αιολικής ενέργειας είναι γνωστό. Τι κάνουμε όταν δεν φυσάει;
Απάντηση: Τον μαζεύουμε και τον φυλάμε για αργότερα.
Μια παλιά γερμανική ιδέα που υλοποιήθηκε για πρώτη φορά πριν από 23 χρόνια προτείνει την αποθήκευση αέρα σε πεπιεσμένη μορφή μέσα σε ειδικούς χώρους και τη χρήση του όταν η παραγωγή των γεννητριών δεν είναι ικανοποιητική.
Αυτή την ιδέα δοκιμάζουν και πάλι μερικές αμερικανικές πόλεις με τη χρήση όμως πολύ νεότερης τεχνολογίας. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα σχέδιά τους που θα ολοκληρωθούν το 2010.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.