Ο Αυστριακός Christian Klien είναι τελικά ο οδηγός που θα βρεθεί στο cockpit του δεύτερου μονοθεσίου της Red Bull Racing τη νέα αγωνιστική χρονιά, η οποία θα ξεκινήσει στις 6 Μαρτίου με το Grand Prix Αυστραλίας.
Ο 22άχρονος οδηγός, που αγωνιζόταν με την Jaguar στο περσινό πρωτάθλημα, επικράτησε του Ιταλού δεύτερου υποψηφίου, Vitantonio Liuzzi, ο οποίος και θα είναι ο οδηγός δοκιμών της ομάδας.
Με τιμά ιδιαίτερα που η τελική απόφαση της ομάδας ήταν θετική για μένα, μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για τη νέα χρονιά δήλωσε ο νέος teammate του David Coulthard, C.Klien.
Είμαστε αρκετά τυχεροί που έχουμε στη διάθεση μας δύο ταλαντούχους νεαρούς οδηγούς ανέφερε ο επικεφαλής της νεοσύστατης ομάδας, Christian Horner. Έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τις επιδόσεις και τον επαγγελματισμό των δύο οδηγών τις τελευταίες εβδομάδες. Πιστεύω, ακόμα, ότι ο C.Klien θα επωφεληθεί αρκετά στους αγώνες και από την μεγάλη εμπειρία του David Coulthard.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.