Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Formula 1: Τραυματίστηκαν δύο μηχανικοί της Minardi

Formula 1: Τραυματίστηκαν δύο μηχανικοί της Minardi

Ο Gaston Mazzacane και ο Marc Gene, οδηγοί της Minardi, κατά τη διάρκεια των pit-stop στο GP Ινδιανάπολης τραυμάτισαν δύο από τους μηχανικούς τους, ο ένας μάλιστα αναφέρθηκε ότι έχει σπάσει το πόδι του.

Ο Gaston Mazzacane και ο Marc Gene, οδηγοί της Minardi, κατά τη διάρκεια των pit-stop στο GP Ινδιανάπολης τραυμάτισαν δύο από τους μηχανικούς τους – ο ένας μάλιστα αναφέρθηκε ότι έχει σπάσει το πόδι του.



Η ομάδα της Minardi υποστήριξε ότι αιτία για τους δύο τραυματισμούς ήταν ο βρεγμένος διάδρομος των pit και το όριο ταχύτητας μέσα σε αυτόν, το οποίο στο συγκεκριμένο αγώνα ήταν 120χ.α.ώ.



«Ηταν λάθος μου που φρέναρα δυνατά στο δεύτερο pit-stop και μπλόκαρα τους τροχούς μου, με αποτέλεσμα να τραυματίσω δύο από τους μηχανικούς μου. Συνήθως το όριο μέσα στα pit είναι 80χ.α.ώ., αλλά σε αυτόν τον αγώνα ήταν 120χ.α.ώ. και νομίζω ότι αυτό ήταν επικίνδυνο με τις συνθήκες που επικρατούσαν» δήλωσε ο Gaston Mazzacane.



«Δεν φρέναρα στο σωστό σημείο. Εχασα περίπου 20 δευτερόλεπτα και τραυματίστηκαν και κάποιοι από τους μηχανικούς μας. Ηταν βρεγμένο το οδόστρωμα και είχα ελαστικά για στεγνό. Θα έπρεπε να με έχουν προειδοποιήσει» δήλωσε με τη σειρά του ο δεύτερος οδηγός της ομάδας, Marc Gene.

auto.in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο