Formula 1: Προκαλεί και πάλι ο E.Irvine με τις δηλώσεις του
H Jaguar είναι η μόνη ομάδα που θα μπορέσει στο άμεσο μέλλον να διεκδικήσει νίκες και τον τίτλο στην Formula 1 από τις Ferrari και McLaren, σύμφωνα με δηλώσεις του οδηγού της, Eddie Irvine.
H Jaguar είναι η μόνη ομάδα που θα μπορέσει στο άμεσο μέλλον να διεκδικήσει νίκες και τον τίτλο στην Formula 1 από τις Ferrari και McLaren, σύμφωνα με δηλώσεις του οδηγού της, Eddie Irvine.
Ο Ιρλανδός, που κατάφερε να κερδίσει για την ομάδα του μόλις τέσσερις βαθμούς στην πρώτη της χρονιά στο πρωτάθλημα Formula 1, πιστεύει ότι η Jaguar θα διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο μέσα στην επόμενη πενταετία.
“Θα έλεγα ότι η Jaguar είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα στη Formula 1 μετά τη Ferrari. Είναι ένα σπουδαίο όνομα, γεγονός που θα τη βοηθήσει να προσελκύσει ικανούς ανθρώπους. Δεν υπάρχει καμία ομάδα που θα μπορέσει να συναγωνιστεί τις Ferrari και McLaren την επόμενη πενταετία, εκτός από την Jaguar. Η BAR ή η Williams μπορεί να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο, αλλά, αν έπρεπε να στοιχηματίσω, θα πόνταρα στην ομάδα μου” δήλωνει μάλλον αλλαζονικά ο Eddie Irvine.
Στη συνέχεια των δηλώσεών του, ο Ιρλανδός εξομολογήθηκε ότι δεν έχει μετανιώσει που άφησε την ομάδα της Ferrari το 1999 για να μεταγραφεί στους “ιαγουάρους”, παρά το γεγονός ότι η πορεία της Jaguar στο πρωτάθλημα F1 2000 δεν ήταν η αναμενόμενη.
“Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόφασή μου. Η ζωή δεν είναι τέλεια, αλλά εγώ τώρα απολαμβάνω ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές μου” κατέληξε ο ιδιόρυθμος Ιρλανδός.
auto.in.gr
- Σοκαρισμένη η Μελόνι για τα υπέρογκα νοσήλια σε τραυματίες του Κραν Μοντανά- «Ζήτησαν 70.000 ευρώ για λίγες ώρες»
- Οι δικηγόροι «στηρίζουν» την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – «Καταδικαστέα οποιαδήποτε προσπάθεια υποβάθμισης του ρόλου τους»
- NBA: Ο νέος ιδιοκτήτης των Μπλέιζερς κάνει τέτοιες περικοπές που θα ζήλευε ακόμη και ο… Σκρουτζ!
- Γιάννης Στάνκογλου: Η τυχαία συνάντηση με τη Χάρις Αλεξίου και τα λόγια θαυμασμού
- Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι ο αγωγός Ντρούζμπα θα επαναλειτουργήσει – Μόλις ήρε το βέτο ο Όρμπαν για το δάνειο
- Greece Tax Evasion Soars, Auto Repair Shops Lead
- Κεφαλονιά: «Έχασα τη ζωή μου όλη, είχαν σχέδιο να την εξαφανίσουν, να πάθουν ότι της έκαναν» – Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτούς
- Οxford Economics: Η αγορά εργασίας της Ευρωζώνης θα αντέξει, αλλά το τίμημα θα είναι επώδυνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442