Επίσημη πρώτη για το υβριδικό Toyota Auris στην Φρανκφούρτη
Συνέχεια στο υβριδικό της εγχείρημα δίνει η Toyota στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, παρουσιάζοντας την πράσινη έκδοση του μικρομεσαίου Auris και την Plug-in εκδοχή του νέου Prius.
Δεν είναι η πρώτη και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία φορά που η Toyota ο οδηγεί στην παραγωγή ένα υβριδικό όχημα.
Μετρώντας ήδη τρεις γενιές, η υβριδική πλατφόρμα της ιαπωνική φίρμας εγκαταλείπει, πρόσχερα, τις μεταλλικές επιφάνειες του επαναστατικού Prius, δίνοντας ζωή σε ένα συμβατικότερο τετράτροχο.
Ο λόγος για το Auris, που θα παρουσιαστεί στις 15 Σεπτεμβρίου στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, αποτελώντας την πρώτη mainstream πρόταση της φίρμας που υιοθετεί την συγκεκριμένη τεχνολογία.
Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η υβριδική εκδοχή του ιαπωνικού best seller θα κατασκευάζεται στη Μεγάλη Βρετανία από τα μέσα του 2010, συνεπώς η διάθεσή του στην ευρωπαϊκή αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο της ίδιας χρονιάς.
Στην Φρανκφούρτη θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της και η plug-in εκδοχή του νέου Prius. Η τελευταία επεκτείνει τις δυνατότητες του δημοφιλέστατου υβριδικού με την αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία, που θα επιτρέπει την κάλυψη μικρών αποστάσεων με την αποκλειστική χρήση του ηλεκτροκινητήρα και την επαναφόρτιση των συσσωρευτών από οικιακό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας.
Δύο εκθεσιακές εκδόσεις του iQ (for Sports και Collection), που αποκαλύπτουν τις μελλοντικές δυνατότητες παραμετροποίησης του λιλιπούτειου Toyota και το νέο Land Cruiser, το οποίο θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στο τέλος του 2009, θα συμπληρώσουν την παρουσία του Ιάπωνα κατασκευαστή στο μεγαλύτερο, ίσως, εκθεσιακό γεγονός της Γηραιάς Ηπείρου.
auto.in.gr
- Ανδρουλάκης: Αποκαλύφθηκε ότι το Predator ήταν το όπλο του παρακράτους, που έστησε ο Πρωθυπουργός και το Μαξίμου – Ο Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει τώρα
- Το ρεκόρ που ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός με τη νίκη επί της Μπέτις
- Καρδίτσα: Διακόπηκαν τα σχολικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ λόγω συσσωρευμένων χρεών της Περιφέρειας
- Θεσσαλονίκη: Μήνυση για προσβολή μνήμης νεκρού από την οικογένεια της καθηγήτριας μετά την επιστολή γονέων
- Δημοψήφισμα στο Καζακστάν για την ψήφιση νέου Συντάγματος
- Σακελλαρίδης (Νέα Αριστερά): Αποδείχθηκε ότι ο Κ. Μητσοτάκης και το πρωθυπουργικό του γραφείο είναι οι ηθικοί αυτουργοί των υποκλοπών
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/3): Δράση με Ευρωλίγκα και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο βόλεϊ
- Έριξε το σύνθημα ο Τσίπρας: Στο +3 το κόμμα – Mε νέα χρώματα το Ινστιτούτου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442