Οριστικό ήταν το αντίο που είπε ο Mika Hakkinen στην Formula 1 το 2001. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, τόνισε σε συνέντευξη του ότι δεν προτίθεται να επιστρέψει και να αγωνιστεί ξανά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.
Φυσικά και τελείωσε, μπορώ να στο υπογράψω και σε συμβόλαιο αυτό! απάντησε χαρακτηριστικά ο Φινλανδός οδηγός, σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου. Δεν είμαι νέος πια, είμαι 36 χρονών.
Μου είναι αδύνατον να σκεφθώ ότι θα οδηγώ ένα μονοθέσιο της F1, για παράδειγμα, το 2006. Κάθε μέρα που περνάει πλησιάζω όλο και περισσότερο στο σημείο όπου τα αντανακλαστικά αρχίζουν και γίνονται πιο αργά και η όραση μου μειώνεται. Αυτός είναι ο νόμος της φύσης και δεν μπορώ να τον αλλάξω κατέληξε ο πρώην οδηγός της McLaren.
Ο Μ.Hakkinen είχε κερδίσει δύο συνεχόμενους τίτλους της Formula 1 το 1998 και το 1999 και παραμένει μέχρι σήμερα ο μοναδικός άνθρωπος που κατάφερε να κερδίσει τον συνδυασμό Ferrari – Michael Schumacher.
Πέρσι, αρκετά δημοσιεύματα τον ήθελαν να επιστρέφει στην Formula 1, αλλά ο Φινλανδός υπέγραψε τελικά συμβόλαιο με την Mercedes-Benz και συνέχισε την καριέρα του στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού (DTM).
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.