Αισιοδοξία για πλήρη ανάρρωση του Felipe σε δέκα μέρες!
Ο F. Massa κινείται και επικοινωνεί κανονικά, δεν χρειάζεται πλέον να μένει σε τεχνητό κώμα και οι Ούγγροι ιατροί αισιοδοξούν ότι θα ανακτήσει πλήρως την υγεία του.
Η ανάρρωση του Felipe Massa εξελίσσεται με τόσο καλό ρυθμό στο νοσοκομείο ΑΕΚ της Βουδαπέστης, που πλέον οι γιατροί αισιοδοξούν ότι ο Βραζιλιάνος θα ανακτήσει πλήρως την υγεία του – και πιθανώς θα πάρει εξιτήριο μέσα σε δέκα μέρες, σύμφωνα με τον διευθυντή του νοσοκομείου, Peter Bazso.
Ο Felipe ξύπνησε από το τεχνητό κώμα τη Δευτέρα (27/07). Υπεβλήθη σε νέες ακτινογραφίες, οι οποίες επιβεβαίωσαν τη βελτίωσή του, με αποτέλεσμα οι γιατροί να κρίνουν ότι δεν χρειάζεται να τοποθετηθεί ξανά σε καταστολή. Λίγες ώρες αργότερα του αφαίρεσαν και το μηχάνημα τεχνητής αναπνοής.
Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη Lajos Zsiros, τον κύριο χειρούργο του ουγγρικού στρατού, ο Felipe απαντά φυσιολογικά σε ερωτήσεις και κινεί τα άκρα του δραστήρια – ενδείξεις σημαντικές για την ορθή λειτουργία του εγκεφάλου του.
Ο Lajos Zsiros αρνήθηκε νωρίτερα σχόλια άλλων ιατρών ότι ο Felipe κινδυνεύει να χάσει την όραση από το αριστερό του μάτι, όμως ο Peter Bazso εξήγησε ότι είναι πολύ νωρίς για να διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, ότι δεν υπάρχουν θετικές ή αρνητικές ενδείξεις, διότι ο Βραζιλιάνος δεν μπορεί να ανοίξει το μάτι του για να εξεταστεί αναλυτικά.
Ο P. Bazso τόνισε: Εκτιμώ ότι θα αποχωρήσει από το νοσοκομείο με τις δικές του δυνάμεις. Η ανάρρωσή του συνεχίζεται με τέτοιο ρυθμό που δεν θα απέκλεια να φύγει μέσα σε δέκα μέρες. Περνάει όλο και περισσότερη ώρα ξύπνιος, μιλώντας στην οικογένεια και σε φίλους του.
Πρέπει να σημειώσω ότι, ενώ αναρρώνει, η ιστορία δεν έχει τελειώσει – ο κίνδυνος για τη ζωή του εξακολουθεί να υφίσταται. Φυσικά, αυτός μειώνεται μέρα με τη μέρα. Δίπλα στον Felipe βρίσκονται οι γονείς του, ο αδελφός του Dudu, η έγκυος σύζυγός του Rafaella, ο manager του (Nicolas Todt).
Σήμερα ταξίδεψε εκ νέου από την Ιταλία και τον επισκέφτηκε ξανά ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, Stefano Domenicali, αλλά και ο προκάτοχός του και υποψήφιος για την προεδρία της FIA, Jean Todt.
Μαζί τους, στο νοσοκομείο της Βουδαπέστης βρίσκεται και ο προσωπικός ιατρός του Felipe αλλά και ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας του GP Βραζιλίας, Dino Altmann, ο οποίος δήλωσε: Ο Felipe μίλησε και θέλησε να μάθει τι του συνέβη. Και είχε ορισμένες ερωτήσεις. Η οικογένεια είναι πολύ χαρούμενη με τη φροντίδα που λαμβάνει εδώ ο Felipe και δεν υπάρχει ενδεχόμενο μεταφοράς του προς το παρόν.
auto.in.gr
- Ο Νικολάς Μαδούρο ως «ταξιτζής» δηλώνει έτοιμος για να συζητήσει με τις ΗΠΑ για πετρέλαιο και ανάπτυξη
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)












































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442