O... χορός των προσφυγών στον ΠΑΟΚ καλά κρατεί! Σήμερα, Δευτέρα, τη σκυτάλη πήρε ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα, ο οποίος μιλώντας για την κίνηση του αυτή, τόνισε: «Ήμουν 8 μήνες απλήρωτος, αλλά δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Έτσι, περίμενα τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για να διασφαλίσω τα χρήματά μου.»
O… χορός των προσφυγών στον ΠΑΟΚ καλά κρατεί! Σήμερα, Δευτέρα, τη σκυτάλη πήρε ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα, ο οποίος μιλώντας για την κίνηση του αυτή, τόνισε: «Ήμουν 8 μήνες απλήρωτος, αλλά δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Έτσι, περίμενα τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για να διασφαλίσω τα χρήματά μου.»
«Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, εφόσον όμως υπάρχουν οι εγγυήσεις ότι τη νέα χρονιά δε θα περάσουμε τα ίδια με φέτος» προσέθεσε ο Ιταλός πλέιμεικερ.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Γιάννη Γιαννούλη, Φάνη Τορναντώρο, ο διεθνής σέντερ έχει δεχτεί προτάσεις από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.