Επίδοση κάτω από τα 6.60 ήθελε ο Αγγελος Παυλακάκης στην πρώτη του εμφάνιση μετά τον τραυματισμό του. Ο 26χρονος σπρίντερ έκανε στα 60μ. χρόνο 6.59 στην ημερίδα κλειστού στίβου που γίνεται στο ΣΕΦ, επιστρέφοντας με το δεξί στα κουλουάρ.
Επίδοση κάτω από τα 6.60 ήθελε ο Αγγελος Παυλακάκης στην πρώτη του εμφάνιση μετά τον τραυματισμό του. Ο 26χρονος σπρίντερ έκανε στα 60μ. χρόνο 6.59 στην ημερίδα κλειστού στίβου που γίνεται στο ΣΕΦ, επιστρέφοντας με το δεξί στα κουλουάρ.
Παράλληλα, η επίδοση του Παυλακάκη αποτελεί την καλύτερη φετινή στην Ευρώπη και την έκτη στον κόσμο.
Στην αντίστοιχη κούρσα των γυναικών η Γεωργία Κοκλώνη έκοψε πρώτη το… νήμα κάνοντας ατομικό ρεκόρ με 7.38 και την ακολούθησε η Κουτρούλη με 7.39.
Στα 60μ. εμπόδια γυναικών, η Τάνια Ταμπάκη τερμάτισε πρώτη με χρόνο 8.28 που αποτελεί την όγδοη καλύτερη στην Ευρώπη. Δεύτερη ήταν η Φλώρα Ρεντούμη με επίδοση 8.30.
Ο Σταμάτης Μάγος δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί στα 60μ. εμπόδια παίρνοντας την πρώτη θέση με 7.81, ενώ στο μήκος γυναικών πρώτευσε η Στέλλα Πιλάτου με 6.45μ.
Η Παπασωτηρίου κατέκτησε την πρωτιά στο ύψος γυναικών με τη μέτρια επίδοση του 1.70μ., όμως στο επί κοντώ των ανδρών είχαμε τριπλή… ισοβαθμία. Φίλιππος Σγουρός, Σταύρος Κουρουπάκης και Μάριος Ευαγγέλου μοιράστηκαν την πρώτη θέση έχοντας όλοι επίδοση 5.20μ.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.