Ελπίζει στην παραμονή του ο Πανηλειακός, 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ανεμος αισιοδοξίας πνέει στον Πύργο μετά τη νίκη του Πανηλειακού με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα να είναι φτωχό, έδωσε όμως τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Ζλάτκο Κρμπόντιτς, που ανανέωσε τις ελπίδες της για παραμονή στη «μεγάλη» κατηγορία.
66
Ανεμος αισιοδοξίας πνέει στον Πύργο μετά τη νίκη του Πανηλειακού με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα να είναι φτωχό, έδωσε όμως τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Ζλάτκο Κρμπόντιτς, που ανανέωσε τις ελπίδες της για παραμονή στη «μεγάλη» κατηγορία.
Το χρονικό σημείο στο οποίο οι γηπεδούχοι πέτυχαν το μοναδικό γκολ του αγώνα ήταν καθοριστικό, καθώς στο 44 ο Σαπάνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράντου -έπειτα από εκπληκτική πάσα του Γκαβρίλοβιτς-, και έτσι πήγαν στα αποδυτήρια με θετική ψυχολογία.
Στην επανάληψη τα Γιάννινα προσπάθησαν να αντιδράσουν, με το Νίκο Κόβη να παρατάσσει πιο επιθετικό σχήμα, χωρίς όμως οι αλλαγές του να αποδώσουν.
Σε γενικές γραμμές, ο Πανηλειακός είχε την υπεροχή, ήταν καλύτερος επιθετικά από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος είχε μόνο μία κλασική ευκαιρία να πετύχει γκολ, όταν στο 16 ο Κορμαρής σημάδεψε το δοκάρι του Χανιωτάκη.
Πανηλειακός: Χανιωτάκης, Φερεκίδης, Ουζουνίδης, Νούσιας, Μιλίνκοβιτς (65 Μπόσανατς), Σαπάνης, Γκαβρίλοβιτς (76 Ουμπεράτσι), Γιαννακίδης (90 Ταραλίδης), Μοσχογιάννης, Τασίδης, Μπάντοβιτς.
ΠΑΣ Γιάννινα: Ράντος, Μπλέτσας, Σέμος (46 Σαπάνης), Τζούμπα, Τζανετής, Αθανασίου (46 Κάκος), Μπελά, Γήτας (58 Τάτσης Αλ.), Τάτσης Γ., Κεμπάτζε, Κορμαρής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εκτός δράσης και πάλι ο Λαουτάρο Μαρτίνες με θλάση στη γάμπα
- Στο «στόχαστρο» και της Μίλαν ο Καρέτσας
- Ξέσπασμα του Ντοκ Ρίβερς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Το «καρφί» στον Σαμς Σαράνια
- Μετά το φινάλε του Champions League…
- Φιλικό με την Ιταλία στο Παγκρήτιο έκλεισε η Εθνική Ελλάδας
- Ο Φλικ για το αν η Μπαρτσελονα αδικήθηκε με την Ατλέτικο κι αν ευνοείται στην La Liga
- Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Λουτσιάνο Σπαλέτι ως το 2028
- Νίκο Σλότερμπεκ: Τον ήθελαν Ρεάλ και Μπάγερν, ανανέωσε με τη Ντόρτμουντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-136x85.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442