Δευτέρα 13 Απριλίου 2026
weather-icon 14o
Φιλικές νίκες για ΑΕΚ και Νήαρ Ηστ επί Ηρακλείου και Ηρακλή αντίστοιχα

Φιλικές νίκες για ΑΕΚ και Νήαρ Ηστ επί Ηρακλείου και Ηρακλή αντίστοιχα

Λόγω εθνικής ομάδας δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στο μπάσκετ το Σαββατοκύριακο, και έτσι οι ελληνικές ομάδες προσπαθούν να διατηρηθούν σε... φόρμα με φιλικούς αγώνες. Έτσι, η ΑΕΚ επιβλήθηκε του Ηρακλείου στο ΟΑΚΑ με 102-81 και η Νήαρ Ηστ νίκησε τον Ηρακλή με 75-69 στην Καισαριανή.

66

Λόγω εθνικής ομάδας δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στο μπάσκετ το Σαββατοκύριακο, και έτσι οι ελληνικές ομάδες προσπαθούν να διατηρηθούν σε… φόρμα με φιλικούς αγώνες. Έτσι, η ΑΕΚ επιβλήθηκε του Ηρακλείου στο ΟΑΚΑ με 102-81 και η Νήαρ Ηστ νίκησε τον Ηρακλή με 75-69 στην Καισαριανή.

Ερωτηματικό η απουσία Γκούροβιτς


Χωρίς προπονητή, καθώς ο Ντούσαν Ίβκοβιτς βρίσκεται στο Βελιγράδι, και με οκτώ παίκτες (Στεφάνοφ, Κουτλουάι, Ντικούδη, Μιούρσεπ, Χάνσελ, Μπετς, Παντελιάδη και Γκούροβιτς) να απουσιάζουν για διαφορετικούς λόγους, η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Ηρακλείου με 102-81 σε φιλικό αγώνα, που έγινε την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ.


Τα δεκάλεπτα: 28-23, 51-36, 72-59, 102-81


Εντύπωση, πάντως, προκάλεσε η απουσία του Μίλαν Γκούροβιτς από το παιχνίδι. Από πλευράς ΑΕΚ υποστηρίζεται ότι ο 24χρονος Ελληνοσέρβος αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο, πληροφορίες όμως από το περιβάλλον του παίκτη αναφέρουν ότι είναι δυσαρεστημένος επειδή δεν έχει ακόμη πληρωθεί.


Στον πάγκο της ΑΕΚ κάθισε ο συνεργάτης του Ίβκοβιτς, Φώτης Κατσικάρης, ενώ από το Ηράκλειο ξεχώρισαν οι Μουρ (22 πόντοι), Χέντριξ (20) και Κανταρτζής (15).


Την Τρίτη το ντεμπούτο του Ρέσπερτ


Χωρίς το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, τον Σον Ρέσπερτ, η Νήαρ Ηστ νίκησε τον Ηρακλή με 75-69 στο φιλικό που έγινε στο κλειστό της Καισαριανής. Ο Ρέσπερτ έφτασε στην Αθήνα μόλις το πρωί της Παρασκευής, και έτσι το ντεμπούτο του με την ομάδα της Καισαριανής αναβλήθηκε για την Τρίτη, οπότε η Νήαρ Ηστ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Πανελλήνιο.


Κορυφαίος σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Γιώργος Παυλίδης με 13 πόντους, ενώ από τον Ηρακλή ξεχώρισε ο Παντελής Παπαϊωακείμ με δεκαεννέα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 13 Απριλίου 2026
Cookies