Τον Τέρι Βέναμπλς «προτιμά» στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας ο Τέντι Σέριγχαμ
Ψήφο στον Τέρι Βέναμπλς δίνει ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τέντι Σέριγχαμ, για να καλύψει το κενό στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, έπειτα από την παραίτηση του Κέβιν Κίγκαν.
Ψήφο στον Τέρι Βέναμπλς δίνει ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τέντι Σέριγχαμ, για να καλύψει το κενό στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, έπειτα από την παραίτηση του Κέβιν Κίγκαν.
Ο 34χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής, που επανεκλήθη στην εθνική για τον αγώνα με τη Φινλανδία, ο οποίος έληξε ισόπαλος 0-0, δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία για το ποιος πρέπει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
«Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται για τη θέση του προπονητή της εθνικής Αγγλίας, θεωρώ όμως ότι όλοι ξέρουν ότι μόνο ένα από αυτά είναι το κατάλληλο: ο Τέρι Βέναμπλς» υπογράμμισε ο Σέριγχαμ μιλώντας στο BBC.
Ο Σέριγχαμ ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του Τέρι Βέναμπλς, αφού έχει… θητεύσει επί ημερών του στην εθνική ομάδα.
«Ο Τέρι Βέναμπλς ήταν καταπληκτικός. Πάντα ενέπνεε τον απόλυτο σεβασμό και μας έκανε να αντιλαμβανόμαστε τα όρια. Είχε την ικανότητα να μας μεταδίδει ότι όλοι μας, κάθε παίκτης ξεχωριστά, είτε παίζαμε είτε όχι, είχαμε ευθύνη και είχαμε μία αποστολή να εκτελέσουμε. Έδειχνε απόλυτο σεβασμό και εμπιστοσύνη σε όλους τους συνεργάτες του και πάντοτε έβρισκε το χρόνο να συζητά ξεχωριστά με το κάθε μέλος της ομάδας. Ακόμη και όταν έφυγε από την εθνική, ευχήθηκε στον καθένα μας προσωπικά καλή τύχη και καλή συνέχεια».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.