Δεκαέξι ελληνικές εταιρείες υποψήφιες χορηγοί του 2004
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα χορηγιών των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, καθώς ήδη 16 ελληνικές επιχειρήσεις εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την ανάληψη χορηγιών στους Αγώνες. Χθες, Πέμπτη, παρουσία των εκπροσώπων των εταιρειών η επιτροπή διαπραγμάτευσης χορηγών του «Αθήνα 2004» άνοιξε τους σχετικούς φακέλους που αφορούν στα τέσσερα από τα πέντε συνολικά προγράμματα εθνικών χορηγιών των Αγώνων.
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα χορηγιών των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, καθώς ήδη 16 ελληνικές επιχειρήσεις εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την ανάληψη χορηγιών στους Αγώνες. Χθες, Πέμπτη, παρουσία των εκπροσώπων των εταιρειών η επιτροπή διαπραγμάτευσης χορηγών του «Αθήνα 2004» άνοιξε τους σχετικούς φακέλους που αφορούν στα τέσσερα από τα πέντε συνολικά προγράμματα εθνικών χορηγιών των Αγώνων.
Ο εντεταλμένος σύμβουλος του «Αθήνα 2004» Μάρτον Σίμιτσεκ δήλωσε ενθουσιασμένος από το ενδιαφέρον των ελληνικών εταιρειών.
«Ευχαριστούμε τον ελληνικό επιχειρηματικό κόσμο για την εξαιρετική ανταπόκρισή του στην πρόσκληση για συμμετοχή στα χορηγικά προγράμματα των πέντε πρώτων κατηγοριών. Οι προσδοκίες μας επιβεβαιώθηκαν απόλυτα και είναι ενθαρρυντικό ότι ορισμένες από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις επιθυμούν να συνδέσουν την εταιρική τους ταυτότητα με τους Αγώνες της Αθήνας» τόνισε.
Οι 16 εταιρείες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον είναι οι εξής: ΟΤΕ ΑΕ, Eltel Τηλεπικοινωνίες ΑΕ, Alpha Copy SA, Εθνική Ασφαλιστική ΑΕ, Alico AIG Life, Ασπίς Πρόνοια, Allianz AE, Αγροτική Ασφαλιστική ΑΕ, Αγροτική Ζωής ΑΕ, Αθηναϊκή Ζυθοποιία Ζυθοποιία Β.Ελλάδος ΑΕ Ι.Μπουτάρης & Υιός Holding, Επιχειρήσεις Αττικής, EFG Eurobank Ergasias, Alpha Bank, Εμπορική Τράπεζα, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Κύπρου.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.