Ο Μόρις Γκριν αρνήθηκε να βγάλει 200 εκατ. δραχμές σε δέκα δευτερόλεπτα
Γνωρίζετε κανέναν άνθρωπο που θα αρνούνταν να εξασφαλίσει έσοδα ύψους 200 εκατομμυρίων δραχμών σε διάστημα... δέκα δευτερολέπτων; Αν όχι, μόλις τον μάθατε, καθώς ο Αμερικανός χρυσός Ολυμπιονίκης Μόρις Γκριν αρνήθηκε να λάβει μέρος σε μίτινγκ στο Κατάρ, που θα του απέδιδε το παχυλό μπόνους.
63
Γνωρίζετε κανέναν άνθρωπο που θα αρνούνταν να εξασφαλίσει έσοδα ύψους 200 εκατομμυρίων δραχμών σε διάστημα… δέκα δευτερολέπτων; Αν όχι, μόλις τον μάθατε, καθώς ο Αμερικανός χρυσός Ολυμπιονίκης Μόρις Γκριν αρνήθηκε να λάβει μέρος σε μίτινγκ στο Κατάρ, που θα του απέδιδε το παχυλό μπόνους.
Ο παγκόσμιος ρέκορντμαν των 100μ. προτίμησε να ξεκουραστεί παρά να τρέξει στο μίτινγκ, όπου, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, θα έπαιρνε αμοιβή για τη συμμετοχή του σχεδόν μισό εκατομμύριο δολάρια.
Στο μίτινγκ του Κατάρ θα λάβουν μέρος 14 Ολυμπιονίκες του Σίδνεϊ και μάλιστα εκείνοι που κατέκτησαν χρυσά μετάλλια στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή.
Κάποιοι άλλοι βέβαια, όπως η Μάριον Τζόουνς, η οποία κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια και δύο χάλκινα στους 27ους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους.
«Ποτέ δε γυρίζεις την πλάτη σε τόσα χρήματα. Ποτέ δεν βρίσκεις τέτοιες ευκαιρίες» εξήγησε ο μάνατζερ της Μάριον Τζόουνς, Τσάρλι Γουέλς, μόλις πληροφορήθηκε την απόφαση του Μόρις Γκριν να μη μεταβεί στην Ντόχα για το μίτινγκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βαθμολογία Euroleague: Νίκησαν Ζαλγκίρις, Ερυθρός Αστέρας, έχασε έδαφος ο Παναθηναϊκός
- Euroleague: Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής – Ολα τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
- Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα 1-1: Γκέλαρε και έμεινε στο -6 από την Μπαρτσελόνα
- Γουέστ Χαμ – Γουλβς 4-0: Δύο γκολ ο Μαυροπάνος, βήμα σωτηρίας για τα «σφυριά» (vid)
- Ρόμα – Πίζα 3-0: Σόου Μάλεν στο Ολίμπικο
- Παρτιζάν: Συγκινητικές στιγμές με τη Ζαλγκίρις, στο «αντίο» του Ντούσαν Βουγιόσεβιτς (vid+pics)
- Μονακό – Μπαρτσελόνα 93-86: «Έκλεισε» θέση στο πλέι ιν με ηγέτες Τζέιμς – Οκόμπο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442