Τυχάρπαστοι οι δημιουργοί των επεισοδίων κατά του Μπάγεβιτς, τονίζει η ανακοίνωση – στήριξη της ΠΑΕ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της καταδικάζει τις αλητείες που έγιναν τη Δευτέρα στο γήπεδο της Τούμπας από μεμονωμένους τυχάρπαστους ανθρώπους, που δεν έχουν καμία σχέση με τους αγνούς φίλους του ΠΑΟΚ.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της καταδικάζει τις αλητείες που έγιναν τη Δευτέρα στο γήπεδο της Τούμπας από μεμονωμένους τυχάρπαστους ανθρώπους, που δεν έχουν καμία σχέση με τους αγνούς φίλους του ΠΑΟΚ.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Οι θρασύδειλοι, που κρυμμένοι ανάμεσα στους φιλάθλους μας εκτόξευσαν ύβρεις εναντίον των ποδοσφαιριστών και του προπονητή της ομάδας, διέπραξαν ποινικά αδικήματα, για τα οποία θα κληθούν να πληρώσουν.
»Εμείς συμμεριζόμαστε τη στενοχώρια των φιλάθλων της ομάδας μας, αλλά πιστεύουμε ότι αναγνωρίζουν σε εμάς, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, τουλάχιστον ότι στενοχωριόμαστε το ίδιο με αυτούς.
»Και ας μην ξεχνάμε ότι η τύχη του μεγάλου ΠΑΟΚ, που στο τιμόνι του έχει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, δεν μπορεί να εξαρτάται από το αν η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι ή καταλήγει στα δίχτυα!».
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.