Πεπεισμένος για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ο Σουμάχερ
Σίγουρος για τον εαυτό του και το αυτοκίνητό του εμφανίστηκε -με δηλώσεις του στο γερμανικό περιοδικό Bunte- ο Γερμανός πιλότος της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ.
Σίγουρος για τον εαυτό του και το αυτοκίνητό του εμφανίστηκε -με δηλώσεις του στο γερμανικό περιοδικό Bunte- ο Γερμανός πιλότος της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ.
Είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να κερδίσω τον Μίκα Χάκινεν και να κατακτήσω το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1. Η διαφορά των έξι πόντων δεν είναι μεγάλη και νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να είμαι εκνευρισμένος και να βιαστώ να καλύψω τη διαφορά. Υπάρχουν ακόμα τέσσερα Grand Prix, στα οποία και θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι είμαι καλύτερος.
Ο νέος CEO της Euroleague, Τσους Μπουένο μίλησε για την επικείμενη συνάντηση με με το ΝBA και αναφέρθηκε στις ιδέες που υπάρχουν σχετικά με τη δημιουργίας μιας κοινής λίγκας.
Η πόλη του Χιούστον όρισε την 7η Απριλίου ως την ημέρα του ποδοσφαίρου και μεταξύ των τιμώμενων προσώπων ήταν και ο παλαίμαχος άσος του Άρη Βασίλης Ψηφίδης, ο οποίος κατέκτησε του Κύπελλο το 1970.