Ηττήθηκε η Νήαρ Ηστ στο πρώτο της φιλικό από τη Ζελέζνικ 97-82
Δεν τα κατάφερε η Νήαρ Ηστ στο πρώτο της φιλικό εν όψει της νέας χρονιάς. Η ομάδα της Καισαριανής ηττήθηκε από τη γιουγκοσλαβική Ζελέζνικ με 82-97 (ημίχρονο 41-56), στο πλαίσιο του τουρνουά της Σόφια.
Δεν τα κατάφερε η Νήαρ Ηστ στο πρώτο της φιλικό εν όψει της νέας χρονιάς. Η ομάδα της Καισαριανής ηττήθηκε από τη γιουγκοσλαβική Ζελέζνικ με 82-97 (ημίχρονο 41-56), στο πλαίσιο του τουρνουά της Σόφια.
Ο Γιώργος Ζευγώλης θα πρέπει να έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των Πανταζόπουλου, Παυλίδη, οι οποίοι ηγήθηκαν των προσπαθειών της ελληνικής ομάδας.
Αντίθετα, ο μοναδικός ξένος που αγωνίστηκε, ο Ντέιβιντ Βον, έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο για να προσαρμοστεί και δεν βοήθησε καθόλου τους συμπαίκτες του.
Τους πόντους της ομάδας του Γ.Ζευγώλη σημείωσαν οι : Τσιριγωτάκης 5, Σοφογιάννης 13, Νόμπιλε 9 (8 ριμπάουντ), Ταπούτος 2, Πανταζόπουλος 20, Ζουρπένκο 2, Βετούλας, Φιλιούσης 3, Ασημακόπουλος 5, Βον 4, Παυλίδης 19 (8 ριμπάουντ).
Στο άλλο παιχνίδι της πρώτης ημέρας η εθνική Βουλγαρίας επικράτησε της Τουρκ Τέλεκομ με 78-64.
Ο δεύτερος ξένος της Νήαρ Ηστ, Τσάντλερ Τόμπσον, θα μείνει εκτός προπονήσεων περίπου 15 ημέρες, λόγω θλάσης οπίσθιου μηριαίου.
Το Σάββατο η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει στις 19:00 την τουρκική Τουρκ Τέλεκομ στο δεύτερο παιχνίδι για το τουρνουά της Σόφια.
Οι συμπατριώτες του Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν πώς και πως για να δουν από κοντά τον Βούλγαρο διεθνή, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να ανοίγουν και το πάνω διάζωμα.
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει πετύχει κάτι παραπάνω από έναν άθλο στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τα επιτεύγματα της συνθέτουν μία μοναδική αθλητική ιστορία.
Δύο αγωνιστικές μένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague και το «Figurei8ht» έβγαλε νέο ανανεωμένο πίνακα με τα ποσοστά που αφορούν την οκτάδα της διοργάνωσης.