
Μετάλλιο από την Παπαϊωάννου στο ΤΑEΚBONTO
Η Καλλιόπη Παπαϊωάννου εξασφάλισε το πρώτο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, που διεξάγεται με τη συμμετοχή αθλητών από 37 χώρες.
26
Η Καλλιόπη Παπαϊωάννου εξασφάλισε το πρώτο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, που διεξάγεται με τη συμμετοχή αθλητών από 37 χώρες.
Η πρωταθλήτρια του πατρινού συλλόγου Δύναμη κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των 63 κιλών, αφού κέρδισε στην προημιτελική φάση την Ουκρανή Ολγα Σεργκούν. Πάντως, για να φθάσει στα ημιτελικά είχε σύμμαχο και την… καλή τύχη της, αφού πέρασε δύο γύρους μπάι (στο 2ο επειδή δεν εμφανίστηκε να αγωνιστεί η Βουλγάρα αντίπαλός της).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό
- Ο Ίμπον Ναβάρο «κλείνει» στον Ερυθρό Αστέρα κι έτσι «ανοίγει ο δρόμος» για Σπανούλη στον Άρη
- Με τρομερό Μοντέρο, η Βαλένθια διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και την άφησε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις
- Η… μισή Παρί στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν στο Champions League (pic)
- Η υπόσχεση του Φώτη Ιωαννίδη στους οπαδούς της Σπόρτινγκ: «Θα αγωνιστώ για όσα αξίζει ο σύλλογος κι εσείς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442