Δύο ακόμη Βρετανοί αθλητές φέρονται να έχουν κάνει χρήση
απαγορευμένων ουσιών, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τη διεθνή ομοσπονδία. Σύμφωνα μάλιστα με αυτές, ο επικεφαλής της αγγλικής ομοσπονδίας Ντέιβιντ Μούρκροφτ θα ανακοινώσει τα ονόματα των αθλητών αυτή την εβδομάδα.
Δύο ακόμη Βρετανοί αθλητές φέρονται να έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τη διεθνή ομοσπονδία. Σύμφωνα μάλιστα με αυτές, ο επικεφαλής της αγγλικής ομοσπονδίας Ντέιβιντ Μούρκροφτ θα ανακοινώσει τα ονόματα των αθλητών αυτή την εβδομάδα.
Η IAAF έχει επιληφθεί ήδη τριών ακόμη περιπτώσεων ντόπινγκ με Βρετανούς αθλητές. Πρόκειται για τους Λίνφορντ Κρίστι, Νταγκ Γουόκερ και Γκάρι Κάτογκαν, για τους οποίους αναμένεται η απόφαση (την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου) της επιτροπής διαιτησίας της IAAF, αφού κατηγορούνται για χρήση ναδρολόνης.