Τρεις ομάδες της Premier League αποχαιρέτησαν το Aγγλικό Λιγκ-Καπ μετά τις ήττες που γνώρισαν στον Γ γύρο της διοργάνωσης.
Πρόκειται γιά τη Νιούκαστλ, η οποία έχασε με 2-0 εκτός έδρας από την Μπέρμιγχαμ και την Μπράντφορντ, που ηττήθηκε με 3-2 μέσα στην έδρα της από την Μπάρνσλεϊ.
Τρίτο θύμα η Σάντερλαντ, η οποία έχασε στο Λονδίνο με 3-2 στην παράταση από τη Γουίμπλεντον, για την οποία τρία τέρματα πέτυχε ο Κορτ (69, 104, 111). Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 67 με τον Ντίκιο, όμως κατέρρευσαν στην παράταση και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Μπολ στο 120.
Αντίθετα, η Αρσεναλ, δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε με 2-1 στο Χάιμπουρι την Πρέστον, χάρη σε τέρματα των Κανού (31) και Μάλτζ (61), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 39 με τον Μακέν.
Ο Αθηναϊκός έβγαλε μέταλλο στην Τουρκία, νίκησε τη Μερσίν με 77-75, όμως δεν κατάφερε να καλύψει το -5 του πρώτου αγώνα κι έτσι δεν κατάφερε να σηκώσει το δεύτερο EuroCup στην Ευρωπαϊκή του ιστορία.