Σοκ στο Βόλο: Ανήλικοι έγδυσαν και βιντεοσκοπούσαν παιδί με ειδικές ανάγκες
Η απόφαση για την αποτρόπαια πράξη ανηλίκων σε παιδί με ειδικές ανάγκες
Μια ανατριχιαστική υπόθεση εκδικάστηκε στο Τριμελές Ανηλίκων Κακουργημάτων, στον Βόλο.
Τέσσερα ανήλικα αγόρια έγδυσαν και βιντεοσκόπησαν ένα παιδί με ειδικές ανάγκες . Έδρασαν ως σκληρή συμμορία, ενώ επιτέθηκαν και στους αστυνομικούς, σε μια υπόθεση που εκτυλίχθηκε το 2019 και έμεινε κρυφή από την αστυνομία.
Το χρονικό της φρίκης
Σύμφωνα με το gegonota.news, η παρέα των τεσσάρων, έγδυσε και βιντεοσκόπησε έναν συνομήλικό τους με ειδικές ανάγκες για να τον εξευτελίσουν και να προβάλλουν το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα.
Με ένα αυτοκίνητο τον οδήγησαν σε ερημική περιοχή του Βόλου και μαγνητοσκοπούσαν τις πράξεις τους ενώ είχαν βάλει στο αυτοκίνητο και αστυνομικό φάρο, για να φαίνεται πως είναι συμβατικό της Ασφάλειας. Όταν έφτασαν στην απόμερη περιοχή του Βόλου έγδυσαν το παιδί και το χτυπούσαν, ενώ τραβούσαν βίντεο καταγράφοντας κάθε αρρωστημένη πράξη τους.
Μια ημέρα αργότερα τους συνέλαβαν μετά από καταγγελία οι αστυνομικοί και οι ανήλικοι αντέδρασαν με αγριότητα. Χτυπούσαν και έβριζαν τους αστυνομικούς για να μην μπουν στα περιπολικά. Οι δύο από τους 4 κατηγορούμενους κάθισαν στο εδώλιο του Τριμελούς Ανηλίκων για κακούργημα, κατηγορούμενοι για αρπαγή ανηλίκου με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, για παράνομη βιντεοσκόπηση και μετάδοση πράξης άλλου, για αντιποίηση αρχής, αλλά και για απείθεια σε βάρος των αστυνομικών.
Οι άλλοι δύο που έχουν ενηλικιωθεί, απείχαν από την ακροαματική διαδικασία και έτσι το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους καταδικάζοντάς τους σε ποινή τριών ετών περιορισμού σε ειδικό κατάστημα κράτησης νέων. Το δικαστήριο για τους δύο κατηγορούμενους αποφάσισε να ανατεθεί μέχρι τη συμπλήρωση του 25ου έτους της ηλικίας τους, η επιμέλεια σε επιμελήτρια ανηλίκων. Ο δεύτερος κατηγορούμενος θα πρέπει να ενταχθεί και σε θεραπευτικό πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ και να ολοκληρώσει τη φοίτησή του στο Γυμνάσιο.
- Τραμπ: Θα ήταν σοφό για τον Μαδούρο να φύγει – Μαδούρο: Θα τα πήγαινε καλύτερα ο Τραμπ αν κοιτούσε τη χώρα του
- Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει όλα τα μεγάλα υπεράκτια έργα αιολικής ενέργειας, για «λόγους εθνικής ασφαλείας»
- Κολομβία: Drones θα ψεκάσουν με γλυφοσάτη φυτείες κόκας, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Ουκρανία: Νέα ρωσική επίθεση στην Οδησσό – Στο στόχαστρο πλοίο και λιμενικές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αν ταξιδέψετε…
- Στο στόχαστρο η Binance για λειτουργία ύποπτων λογαριασμών
- Γιατί οι επενδυτές ποντάρουν στην πυρηνική σύντηξη ενώ παραμένει ακατόρθωτη
- Οι μεγάλοι νικητές και χαμένοι των αγορών το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-1YzWh7ZrJlA-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442