Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Τσούτσα: «Μου λένε ότι μοιάζω με την Πάμελα Άντερσον»

Δέσποινα Τσούτσα: «Μου λένε ότι μοιάζω με την Πάμελα Άντερσον»

«Τους θυμίζω την Πάμελα Άντερσον, την Λίνα Σακκά και την Νάντια Μπουλέ»

Στην εκπομπή «The 2night show» εμφανίστηκε η ηθοποιός Δέσποινα Τσούτσα και αποκάλυψε με ποιες διάσημες κυρίες της έχουν πει ότι μοιάζει.

Η τηλεοπτική Τζένη από τον «Παράδεισο των Κυριών», δήλωσε πως την έχουν παρομοιάσει με πολλές διάσημες κυρίες, όπως την Πάμελα Άντερσον, την Λίνα Σακκά και την Νάντια Μπουλέ.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μ’ έχουν παρομοιάσει με πάρα πολλές. Έχει μια τάση ο κόσμος όταν με βλέπει να μου λέει μου θυμίζεις…Αλλά δεν ξέρω ποια. Τους θυμίζω την Πάμελα Άντερσον, την Λίνα Σακκά και την Νάντια Μπουλέ. Όλες οι γυναίκες που μου έχουν πει, είναι κούκλες. Με βλέπει ο κόσμος στον δρόμο και τους θυμίζω κάτι, οπότε με χαιρετάνε… Και πριν παίξω σε σειρά, νιώθουν ότι με ξέρουν».

Δείτε όσα είπε…

Η ηθοποιός μεγάλωσε στη Λάρισα όπου η οικογένειά της διέθετε μαγαζί με γυναικεία αξεσουάρ και όπως είπε: «Οι δουλειές που έχουν να κάνουν με εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ δύσκολες».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ανάμεσα στις πελάτισσες του μαγαζιού ήταν και πολλές επώνυμες κυρίες όπως η Μαρία Σολωμού για την οποία είπε: «Τη Μαρία την είχα μετά καθηγήτρια στη σχολή και με θυμόταν. Ερχόταν η Κατερίνα Παπουτσάκη. Και η Γωγώ Μπρέμπου και της το έχω πει».

Σε ό,τι αφορά την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, η νεαρή ηθοποιός είπε: «Όταν ήμουν μικρή και πήγαινα στο θέατρο έλεγα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Οι γονείς μου υποστήριζαν την επιλογή μου να γίνω ηθοποιός. Δεν ήθελα να δώσω Πανελλήνιες και το είπα στους γονείς μου για να μην πληρώνουν τζάμπα τα φροντιστήρια, δεν ήθελα να σπουδάσω. Ήμουν και λίγο αντιδραστική. Δεν μπορούσαν να μου πουν τι θα κάνω».

Η ηθοποιός μίλησε και για τον πρόσφατο χαμό του πατέρα της ενώ τόνισε ότι το μεγάλο της στήριγμα είναι η μητέρα της την οποία παίρνει συνέχεια τηλέφωνο. «Έχω μάθει να μαγειρεύω καλά τα βασικά φαγητά που αρέσουν σε όλους» είπε η Δέσποινα Τσούτσα για την ζωή της μόνη μιας και πλέον ζει σε δικό της σπίτι, μακριά από την οικογενειακή εστία.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024