Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Νίνο μίλησε πρώτη φορά on camera για τη Ζόζεφιν

Ο Νίνο μίλησε πρώτη φορά on camera για τη Ζόζεφιν

Οι πρώτες on camera δηλώσεις από τον Νίνο για τη σχέση του με τη Ζόζεφιν.

Με τον Νίνο να αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή, αποτέλεσε έκπληξη που παραχώρησε μια σπάνια δήλωση για τη σχέση του με τη Ζόζεφιν.

Ήταν σε ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής Mega Καλημέρα που ο Νίνο επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τη σχέση του με τη Ζόζεφιν.

«Όλα καλά! Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξεκινήσω εμφανίσεις στην Αθήνα. Είναι όλα πολύ σωστά στα προσωπικά μου. Είμαι πολύ καλά… Αυτό… Γενικότερα, είμαι χαρούμενος ναι! Δεν ξέρω αν θα κάνουμε ντουέτο – έκπληξη», σημείωσε επιστρέφοντας από την Κύπρο ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που οι φήμες για το νέο ειδύλλιο της πόλης επιβεβαιώθηκαν με μια κοινή τους έξοδο. Νίνο και Ζόζεφιν διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, επιβεβαιώνοντας τα όσα ακούγονταν το τελευταίο διάστημα.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση Νίνο – Ζόζεφιν

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο πλευρό του Νίνο με τον οποίο πέρασαν την είσοδο του μαγαζιού πιασμένοι χέρι – χέρι.

Πρόσφατα η Ζόζεφιν είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Με αγάπη, Χριστιάνα» της κυπριακής τηλεόρασης, όπου και ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή.

«Είμαι πάρα πολύ καλά! Δεν ξέρω αν ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο. Πιο πολύ στην ψυχολογία θα έλεγα. Όχι ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τον έρωτα. Μπορεί να βοηθάει λίγο», είχε σχολιάσει η Ζόζεφιν.

«Γνώριζα καιρό για τη σχέση της Ζόζεφιν με τον Νίνο, αλλά δεν μπορείς να πεις κάτι. Είναι πολύ προσωπικό και όμορφο. Ταιριάζουν πολύ. Δεν τους γνώρισα εγώ, ούτε καν» είχε δηλώσει ο Τάσος Ξιαρχό για το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024