Γρηγόρης Αρναούτογλου – «Βίωσα τον φόβο, ότι αν συμβεί κάτι, δεν θα προλάβω να πω στον γιο μου αυτά που θέλω»
«Σκέφτηκαν να γράψω βίντεο στον γιο μου να το δει αν θα πήγαινα νοσοκομείο. Δεν ήξερα αν θα βγω», εξομολογείται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που μιλά για την περιπέτειά του με τον κοροναϊό.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση του βιβλίου της Ρένας Κουβελιώτη και μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τις ώρες αγωνίας που έζησε μετά τη διάγνωσή του με κορονοιό.
«Βίωσα τον φόβο, ότι αν συμβεί κάτι, δεν θα προλάβω να πω στον γιο μου αυτά που θέλω. Σου λένε να κοιτάς το οξυγόνο σου και αν το οξύμετρο γράψει 89 μπαίνεις στο νοσοκομείο. Κι αν φτάσει κάτω από 90 θα προλάβω να πω αυτά που θέλω; Δε ξέρεις τι συμβαίνει. Όλη αυτή η ιστορία μου έφερε πολλές σκέψεις στο μυαλό, που είχαν σχέση με τον Αναστάση. Φανταστείτε ότι σκέφτηκα να κάτσω να γράψω με έναν δικό μου τρόπο κάποια πράγματα…» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτιγλου, που στη συνέχεια εξήγησε τους φόβους που είχε όσον αφορά την πορεία της υγείας του και το αν θα μπορούσε να ξαναδεί τον 8χρονο γιο του.
Δείτε το βίντεο
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αν ταξιδέψετε…
- Στο στόχαστρο η Binance για λειτουργία ύποπτων λογαριασμών
- Γιατί οι επενδυτές ποντάρουν στην πυρηνική σύντηξη ενώ παραμένει ακατόρθωτη
- Οι μεγάλοι νικητές και χαμένοι των αγορών το 2025
- Apptronik: Ένα ανθρωποειδές ρομπότ με «DeepMind» – Εκπαιδεύεται να κάνει… τα πάντα
- Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0: Νίκη για τους γηπεδούχους με πέναλτι του Χιμένες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]
- Πάτρα: Συνελήφθησαν 8 άτομα που έπαιζαν μπαρμπούτι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-1YzWh7ZrJlA-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442