Καλλιάνος : «Είχα προειδοποιήσει ότι η Αθηνών-Λαμίας θα είναι απροσπέλαστη – Κάθε φορά τα ίδια; Έλεος»
Η «Ζηνοβία» προκάλεσε πολύωρη ταλαιπωρία στους οδηγούς που βρέθηκαν τη Δευτέρα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.
Ξέσπασε ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος με ανάρτησή του στο Facebook, τονίζοντας ότι ο ίδιος προειδοποίησε από όλα τα Μέσα τους πολίτες να αποφύγουν την Αθηνών – Λαμίας, αλλά δεν τον άκουσε κανείς.
Να σημειωθεί ότι η «Ζηνοβία» προκάλεσε πολύωρη ταλαιπωρία στους οδηγούς που βρέθηκαν τη Δευτέρα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.
«1ο δημοσίευμα : Πριν 3 μέρες
2ο δημοσίευμα : Πριν λίγο
Είχα προειδοποιήσει εδώ και 3 ημέρες από κανάλια, ραδιόφωνα και όλα τα site της χώρας ότι η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας θα είναι απροσπέλαστη λόγω των χιονοπτώσεων.
Το μόνο που δεν έκανα ήταν να πάω να στηθώ εγώ ο ίδιος στα διόδια των Αφιδνών και να μην αφήνω κανέναν να περάσει προς Μαλακάσα!
Μα είναι δυνατόν; Κάθε φορά τα ίδια; Έλεος δηλαδή! Τι άλλο να κάνουν οι Μετεωρολόγοι;
Κρίμα, πολύ κρίμα για τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται τώρα εκεί αλλά θα έπρεπε να είχαν λάβει σοβαρά υπόψιν τους τα δελτία καιρού! Τώρα πια είναι αργά…», ανέφερε στην ανάρτησή του το βράδυ της Δευτέρας.
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αν ταξιδέψετε…
- Στο στόχαστρο η Binance για λειτουργία ύποπτων λογαριασμών
- Γιατί οι επενδυτές ποντάρουν στην πυρηνική σύντηξη ενώ παραμένει ακατόρθωτη
- Οι μεγάλοι νικητές και χαμένοι των αγορών το 2025
- Apptronik: Ένα ανθρωποειδές ρομπότ με «DeepMind» – Εκπαιδεύεται να κάνει… τα πάντα
- Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0: Νίκη για τους γηπεδούχους με πέναλτι του Χιμένες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]
- Πάτρα: Συνελήφθησαν 8 άτομα που έπαιζαν μπαρμπούτι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-1YzWh7ZrJlA-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442